edlino píše:
...chlapi to mate dobre, ze mate take sikovne polovicky...no moja bohuzial taka nie je...sice pozerame na internete ale akosi sa nevieme zhodnut na jednom...@losadamos plosnu dlazbu mate v zahrade?...nevyzera to smiesne?...lebo ved taku velkoformatovu dlazbu davaju vacsinou na namestia a tak, nie?...nie je to moc obrovske?...no bol by som rad, keby si mi poslal nejaku foto...a aky je rozmer tej dlazby?..@driver556 viem, ze je dolezite predstava ale my ju moc nemame...ako som uz napisal, tak internet sme lustrovali aj mnoho veci sa nam paci, len sa akosi nevieme zhodnut...vy uz mate zahradu upravenu?...vies mi nejako pomoct?...
Hej, plosnu dlazbu! Presne som vedel, ze sa ti to nebude pozdavat ale ked ti spravim tu fotku a zbadas to, tak hned pochopis, preco sme to tak vyriesili

Ako ano, mas pravdu ale poznam ludi, ktory ju maju taktiez v zahrade aj pri bazene a vyzera to super. Nie je to vyslovene dlazba len na namestia, to vobec nie! My mame rozmer dlazby 400 x 400 x 40. Mame ju taku pieskovcovu, takze s kombinaciou travy to vyzera brutalne