Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pia 24. Jan 2025 8:22:22

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 250 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: aky kotol
PoslaťNapísal: Štv 18. Jan 2024 10:32:51 
občasný diskutér

tak ja neviem, tak vyskusajte nejaku vystavu alebo podobnu akciu navstivit. my sme takto boli v nitre hadam pat rokov dozadu, ked sme riesili kotol. tam to bolo fajn, lebo toho bolo viacej na jednom mieste, ze sa to dalo rovno aj porovnat, dalo sa vidiet dokonca tie rozdiely pri niektorych vyrobcoch. ze to nebolo len o porovnavani hodnot a obrazkov, ale take skutocnejsie, realnejsie to bolo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 19. Jan 2024 9:42:55 
občasný diskutér

to si tam priamo na vystave si aj vybral a zajednal nejaky kotol? da sa to aj tam, ci si len dohodnes nejake stretko do buducna.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 22. Jan 2024 10:53:14 
občasný diskutér

byva to tak, ze vies rovno na vystave kupit, co ta zaujme. spise sa rovno tam objednavka. alebo si mozes aj dohodnut na neskor este osobne stretnutie u predajcu. to je akoze na kazdom zakaznikovi, aky postup zvoli. ale da sa teda.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 24. Jan 2024 12:04:42 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

jarhlo: znie to tak, čo píšeš, že ste na tej výstave aj rovno niečo kúpili, či?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 29. Jan 2024 10:49:55 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

keby som bol na zaciatku vedel, tak idem tiez. mne ani len nenapadlo, ze treba este aj nad takymi vecami rozmyslat, ako je to, ze ake drevo budes davat do kotla. akoze vedel som, ze nieco hori dlhsie, nieco vyhori rychlo, ale ze ake ma byt vlhke, ze su rady este aj ohladne toho, ako to treba skladovat, tak to som len cumel.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 31. Jan 2024 10:33:34 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ako si sa teda dostal k tomu, ze budes taky kotol kupovat? u mna to bola na jednej strane aj taka nostalgia, preco zaobstarat prave takyto typ kotla. odkedy pamatam, tak sme doma kurili drevom, cize ma to nejak k tomu tahalo tak podvedome. akurat, ze tieto nove kotle su vyrazne modernejsie, kvalitnejsie a efektivnejsie - vies vytazit z toho maximum a unik tepla je minimalny.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 01. Feb 2024 10:46:10 
občasný diskutér

nostalgia je zaujimavy impulz, ktory ti napovie, co mas kupit :D .... uz som pocul kadeco, ale toto este nie... akoze na jednej strane rozumiem, ale na druhej mi to pride celkom vtipne, ze toto ta viedlo ku kupe kotla...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 02. Feb 2024 10:48:34 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ked je roky niekto zvyknuty na kurenie drevom a vidi, ze je to okej cele a uz s tym ma skusenosti, tak preco nezvolit tiez to iste? a teraz su tie kotle iste lepsie este ako boli.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 05. Feb 2024 12:15:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tak mozno nie nostalgia, neviem, ako inak by som to mal nazvat. ale chapete ved, ako som to myslel. uz vtedy fungovalo vsetko fajn a neboli ziadne problemy, otec ten kotol stale chvalil. cize to bolo take, ze na jeho nazor a skusenosti dam.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 06. Feb 2024 9:32:59 
občasný diskutér

- no dobre deden a ten novy si si podla coho vyberal? lebo prist za predajcom, ze chces kotol na drevo, to asi nie je postacujuce :D napriklad my sme kupovali atmos. kvoli efektivnosti spalovania, minimalnemu uniku tepla a minimalnej tvorbe splodin. a co je fakt super je ta velka komora, kde prikladas drevo.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 250 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť