Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 01. Okt 2023 6:16:22

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 643 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 61, 62, 63, 64, 65  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Automaticke rolety,zaluzie
PoslaťNapísal: Štv 24. Aug 2023 8:38:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Dá sa tam spraviť aj nejaké porovnanie toho tienenia? Že viem zistiť, aký je rozdiel medzi Cetta, Zetta, Setta napríklad? Alebo niečo, čo ozrejmí, v akých prípadoch je lepšie zvoliť vonkajšie žalúzie a kedy rolety?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 25. Aug 2023 10:43:34 
občasný diskutér

Vieš si porovnať všetko čo len potrebuješ. Majú tam všetky druhy žalúzií, ktoré ponúkajú. Pri roletách zase taký výber nie je, tak sa to nedá nejak inak moc vymyslieť. Popis je ku každému. Ak by ti nebodaj nebol dostatočný, tak potom už len navštíviť predajcu, aby ti to vysvetlil, prípadne aj ukázal na nejakom vzorkovom tienení, čo bude mať k dispozícii.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 05. Sep 2023 10:36:47 
občasný diskutér

to nie je na skodu. lebo ono vidno na prvy pohlad podla obrazkov, ze tie lamely na zaluziach su odlisne, maju iny tvar. ved podla toho maju aj nazov. ale tak nemusi byt kazdemu jasne, ze to ma svoje opodstatnenie a zaluzie maju tym padom trochu odlisne vlastnosti a vyuzitie 8-)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 06. Sep 2023 7:31:42 
občasný diskutér

pre mna osobne je dolezite to, aby sa mi pacilo hlavne farebne prevedenie :D lebo tym ostatnym parametrom sa nerozumiem.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 11:20:43 
občasný diskutér

Milastank áno presne, to máš pravdu. Ide o to, ako sú zahnuté tie jednotlivé lamely. Preto sa niektoré hodia viacej na severnú iné na južnú stranu. Ono aj celkovo potom tie bočné lišty alebo ako to nazvať potom vyzerajú o niečo inak, sú tam tie gumičky a tesnenia. Takže ono nie je odveci si nechať fakt poradiť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Sep 2023 9:44:01 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

to ked toto niekto cita, tak mu pride mozno aj praktickejsie a rychlejsie, ked sa rozhodne pre rolety. tam nie je tolko rozhodovania aspon :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Sep 2023 7:59:48 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

hah môže byť, že niekto sa práve z tohto dôvodu rozhodne pre tie rolety, to je fakt. ale tak myslím si, že vo väčšine prípadov ľudia k tomu pristupujú zodpovedne a ozaj si prejdú tie možnosti aké sú a čo ktoré tienenie môže človeku priniesť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 14. Sep 2023 8:32:35 
občasný diskutér

vseobecne plati, ze vonkajsie tienenie ma viacero vyhod ako vnutorne. ci uz je to okrem tienenia aj zvukova alebo tepelna izolacia, ktora sa da takemuto druhu tienenia pripisat. dalej riesis ukotvenie a ovladanie. takze mozno aj podla tychto kriterii by som sa riadil pri vybere samotneho druhu tienenia, ktore by sa davalo na dom. ze ake mam vlastne ocakavania.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 19. Sep 2023 10:59:41 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

@romko som čítala dnes akurát, že niekto sa pýtal na rozdiel nie síce v roletách, ale čo sa žalúzií týka pri označení z70 a z90. to ale nie je nejak moc rozdiel, nie? nejde tam iba o to, že aké dlhé sú tie žalúzie? no proste akože, rozmer aký je? na vlastnostiach to nič nemení, či?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 20. Sep 2023 8:44:09 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Malo by to tak byt, pre overenie tejto teorie odporucam pozriet si zaluzie trebars na Isotre, co maju web, tam to maju pri kazdom tieneni rozpisane, ze na ake domy je dobre ho pouzit, ake ma vyhody, plusy a tak dalej. Takze da sa porovnat aj takymto sposobom. Tiez z hlavy by som to teraz nevedel presne zaradit.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 643 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 61, 62, 63, 64, 65  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia