Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Uto 26. Sep 2023 9:47:01

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 770 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Terasa - aka podlaha?
PoslaťNapísal: Pon 24. Júl 2023 8:50:04 
občasný diskutér

toto je to dolezite v tom zlozeni, ved preto sa to vola kompozitne dosky, nie? :D co viacej by ste tam potrebovali. vlastnosti su dobre vymenovane a opisane na tom obrazku, takze tam je vsetko potrebne, co treba. inak vyhoda este v tych kruhovych drazkach. vyhoda oproti stvorcovym napriklad, pretoze pri tychto sa lepsie rozlozi vaha.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 25. Júl 2023 8:59:51 
občasný diskutér

Na toto som videl aj nejakú obrázkovú dokumentáciu, kde bola presne tá nosnosť demonštrovaná. Inak takto keď je to aj tak, že je obrázok k tomu popisu, tak to tak lepšie človek vníma aj pochopí si myslím, ako keď len čisto text s nejakými odbornými názvami číta.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 26. Júl 2023 8:27:28 
občasný diskutér

Kludne sem s nim, ak by sa ti ho podarilo este raz najst. Asi cca viem, ako je to myslene, ale tak rad sa v tom utvrdim aj na zaklade ich nejakeho dokladovania. Vsak ked je to vyrobca, tak asi to bude teda nieco, na co sa da spolahnut.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 01. Aug 2023 7:58:57 
občasný diskutér

Neviem, čo presne máte na mysli chlapci, ale skúste Timbermax web a tam popozerať, tam sa popreklikávať. Myslím, že tam by ste mohli natrafiť, na dosť veľa užitočných informácií. Teda akože užitočné rozhodne sú, ale že či to bude to, čo potrebujete.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 02. Aug 2023 7:48:17 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

toto som pozerala a bola som fakt nemilo prekvapená, keď som videla ako sa to drevo dokáže správať. že vôbec nie je také pekné po čase, ako bolo na začiatku. neviem si predstaviť napríklad, keď je obklad z neho spravený na dome, že ako by sa to vôbec ošetrovalo. pri terase, keď je ako podlaha, tak to sa ešte dá, ale na dome a vo výške, no neviem.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 03. Aug 2023 7:28:17 
občasný diskutér

To máš brať z toho druhého pohľadu a byť milo prekvapená práveže z tých drevoplastových dosiek :D Vieš ako, všetko záleží od uhla pohľadu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 04. Aug 2023 9:17:19 
občasný diskutér

a co tak si to porovnanie pozriet aj nazivo?.. stavim sa, ze su aj taki, co pochybuju o tych doskach, ze skutocne su take vybombene, ako sa pise... akoze je to tak, to viem potvrdit aj z vlastnej skusenosti, ale viem, ze niektori ludia vo vysokej miere trpcia skepticizmom :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 15. Aug 2023 7:23:14 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Porovnanie nazivo je fajn, len to je to, ze v predajni, v obchode vidis sice tie dosky rozne, ale za idealnych skladovacich podmienok. To by sa skor hodilo porovnanie take po case, vies ako. Ze aj ked su vystavene vplyvom pocasia a nie len takto niekde v regaly v sklade vacsinu casu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 16. Aug 2023 7:28:47 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Podla mna to bolo aj takto myslene. Vsak keby to len takto mas ist pozerat, tak z toho asi vela nemas. Akoze jasne, ze asi kazdy to takto spravi, je to logicke, lebo aspon nejak chces vidiet, co ides kupovat. Ale skor je podstatne v tomto pripade prave to porovnanie po case, ak sa to da pozriet nazivo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 17. Aug 2023 8:22:59 
občasný diskutér

Mi nenapadla, ze treba aj takto na to mysliet. My sme mali u rodicov dlazbu, nechcem hovorit o vyhodach a nevyhodach, ale tak teda ta sa nejak po rokoch nezmenila by som povedal. A ani sa nebolo o nu kvoli tomu nijak specialne starat. Preto by som chcel tiez nieco taketo bezudrzbove, ale prave fanusik dlazby nie som.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 770 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia