Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 14. Okt 2024 10:14:40

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 84, 85, 86, 87, 88
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Terasa - aka podlaha?
PoslaťNapísal: Štv 23. Máj 2024 7:43:05 
občasný diskutér

počíta sa to od metra.... vyberieš si podlahu, aké dosky a tak a potom sa cena rozpočíta normálne na metre... asi by bola hlúposť, keby bola cena za prácu stanovená jednotne... však terasy si ľudia dávajú robiť fakt rôzne, aj rozlohou, aj tvarovo, niekto si aj schody dáva trebárs obložiť...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 24. Máj 2024 11:35:03 
občasný diskutér

Pre niekoho by sa to oplatilo a pre niekoho nie. Takto je to ale spravodlivejsie. Skor by ma zaujimalo, ze ci je mozne kombinovat tie dosky, co sa farieb tyka. Ze ci to ma na nieco vplyv pri montazi, ci tam nie je nejaky iny vzor alebo tak.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 31. Máj 2024 9:27:38 
diskutér

pokial ide o ten isty profil len v inej farbe, tak nevidim dovod, preco nie. ale to chce asi fakt dobre esteticke citenie, aby si to trafil tak, aby sa to aj hodilo vo vysledku, ked sa spravi podlaha.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 03. Jún 2024 9:41:04 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tak si treba dať spraviť vizualizáciu, aby si si to vedel lepšie predstaviť. mám pocit, že to už v dnešnej dobe robia pri všetkom. prípadne, ak by takáto možnosť nebola, tak vídavam aj kopec inzerátov, že robia ľudia vizualizácie, hocijakí študenti, čo si privyrábajú, tak možno aj takto by sa to dalo. lebo len tak od buka by som asi nevyberal, že toto s týmto by mohlo teoreticky pasovať. teoreticky môže, ale potom prakticky, keď to už bude hotové, to môže inak ukázať než tvoja predstava v hlave.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 04. Jún 2024 8:45:06 
diskutér
Obrázok užívateľa

tak ale v prvom rade by som sa informoval na to asi vo firme, od ktorej idem kupovat tu podlahu, ci poskytuju aj taketo sluzby, az potom by som zhanal niekoho dalsieho.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 05. Jún 2024 9:01:52 
občasný diskutér

toto mna niekedy celkom udivuje, ze sa ludia pytaju aj na take veci, ktore sa daju lahko zistit, len to vyzaduje o nieco viacej casu a klikania, nez ked polozis niekde otazku.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 07. Jún 2024 11:01:03 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

lebo ked sa opytas, tak nadviazes s niekym komunikaciu a uz sa vies dalej pytat aj na ine veci, mozno aj na take nieco, co medzi oficialnymi informaciami nenajdes. to ma uplne jednoduche vysvetlenie. a ak sa nemylim, tak presne za takymto ucelom funguju diskusie ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 10. Jún 2024 9:00:33 
občasný diskutér

vies co, ja v prvom rade pozeram na nete vsetko. prejdem si dostupne informacie, ale niekedy proste sa stane, ze nie je nieco jasne, alebo sa potrebujes ohladne niecoho poradit. takze toto vobec neodsudzujem. treba sa radsej opytat popredu a nie potom, ked bude treba riesit nejaku katastrofu, ktora nastala pri nespravnej montazi alebo co.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 13. Jún 2024 8:53:50 
občasný diskutér

Ked sme riesili terasu, tak aj osobne som si obehal nejake predajne a showroomy, to tiez nie je na zahodenie. Vyhoda je v tom, ze rovno aj vidis, ako co ukaze nazivo a vies si to lepsie porovnat. Fest sa mi pacili v showroome Timbermax, kedze tam maju aj vonku vystavene nejake veci, ze aj takto si to vies popozerat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 17. Jún 2024 7:38:22 
občasný diskutér

ano toto sa da povazovat podla mna za velku vyhodu. lebo presne toto je pre teba dolezite, aby si videl, ako sa spravaju tie dosky casom, ked su vonku vystavene vsetkemu moznemu, ci sa nejak nezacnu ohybat, ci nedegraduju, ci nevyblednu a podobne. ked ich vidis niekde v predajni skladovane za idealnych podmienok, tak si sice pozries, co sa ti paci, vies si vybrat podla vzhladu, ale to je tak vsetko.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 84, 85, 86, 87, 88

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia