Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 01. Apr 2023 15:48:28

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 404 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Autor Správa
PoslaťNapísal: Štv 16. Mar 2023 9:44:44 
občasný diskutér

to hovoris, ked sa dava do prekladu, resp pod fasadu ten kastlik, ze je to skryte tienenie tym padom. no ale vsetky tie druhy a typy tienenia nemaju asi rovnaku velkost toho kastlika. vsak aj tie zaluzie maju napriklad rozlicne tvary a tym padom aj nabaly si myslim.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 17. Mar 2023 9:42:50 
občasný diskutér

Tak ale ked to chces mat skryte, tak treba mat na to spravenu predpripravu. To nie je len tak, ze sa odrazu po rokoch byvania rozhodnes, ze tam chces dat skryte tienenie. Aspon teda tak mi to vychadza, teraz som sa akurat tiez na to informoval, ako je to vlastne s tymi prekladmi atd.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 21. Mar 2023 10:37:07 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- rozhodnut sa tak mozes, ale uz s tym asi vela nespravis. ale vsak ja nevidim akoze nic zle na tom priznanom. funkciu to ma rovnaku. zatieni ti to rovnako. ide jedine o to, kde bude kastlik a ci ho bude vidno. tiez som sa na to informoval. a proste je len moznost, ze sa namontuje na okno, na fasadu. akoze hej, uberie to par cm z plochy okna, ale nie je to nich hrozne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 22. Mar 2023 10:50:08 
občasný diskutér

funkcie maju tie rolety ci zaluzie stale rovnake... to je to podstatne... skor by som sa zapodieval otazkou, ci si vybrat rolety alebo zaluzie :?:

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 404 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť