Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Uto 26. Sep 2023 11:29:49

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 450 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Str 19. Júl 2023 8:30:25 
diskutér
Obrázok užívateľa

no my mame akurat tak plisovane rolety, ale to teraz asi nikomu v nicom nepomoze. ale tie sietky, oni sa daju aj tak dat, ze sa nebudu zhora dolu stahovat ako tie rolety ale aj do bokov, nie? aha teraz pozeram, ze uz to tu niekto spominal. sikovne to je ale podla mna, lepsie ako tie, co sa len otvoria ako normalne dvere, aj menej priestoru to takto zaberie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 19. Júl 2023 12:46:44 
občasný diskutér

Myslíš také tie sieťky na magnetky, no to je katastrofa. To strašne moja starká chcela ešte kedysi, tak sme to zháňali. Potom už taká nadšená z toho nebola, keď to mala doma. Tak tiež sme radšej dávali spraviť na mieru. Síce otváracie, ale také poriadne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 25. Júl 2023 11:48:29 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

to bol kedysi taky osial, to mal kazdy druhy sused na dome. aj to som asi malo povedal. proste kazdy, kam som pozrel. a potom ake nadsenie to sprevadzalo, tak zacali aj miznut. lebo to kvalita vtedy tych sietoch tiez bola taka nijaka. tiez toto asi patri medzi veci, do ktorych sa oplati investovat. alebo to mozno az taka investicia ani nie je, staci dobre vybrat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 26. Júl 2023 9:33:55 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

to tak byva, ze ked sa nieco nove objavi, tak je okolo toho velky bum a osial a kazdy to hned musi mat. vsak to mas aj ked sa tie take prve vonkajsie rolety objavili. to si tiez mohol na kazdom druhom dome vidiet. a ked si to porovnas s tymi, co sa teraz robia, tak by si tie prve ani zadarmo nechcel.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 01. Aug 2023 12:49:49 
občasný diskutér

Tomu ver kamarat, to su oproti tym terajsim modernym fakt take staromodne rolety. To vrzgalo, suchalo, ked si ich vytahoval, ked sa ti ta snurka na ovladanie vysmykla, tak ti to cele zahucalo dolu. No to ovladanie inak, to tiez nebola prave vyhra. Akoze na tu dobu okej, ale teraz uz tie technologie pokrocili.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 02. Aug 2023 10:36:00 
občasný diskutér

Tak my patríme k tým, čo majú práve tie moderné rolety vonkajšie na oknách. A teda nič nešúcha, nič sa nezadrháva, nič nešúcha a ani ovládanie nemáme na šnúrku :D Ale jasné, chápem, že keď to takto porovnávame, tak je to aj úsmevné do istej miery. Ale hentaké ako si opisoval, tak také by som na okná teda nechcela :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 03. Aug 2023 8:41:00 
občasný diskutér

To teraz uz by asi nikto nechcel. Ale videl som minule niekde prispevok. Rozhodoval sa niekto, ze ci hlinikove alebo plastove vonkajsie tienenie. Tak som chvilu ostal taky zaseknuty, ze ako nad tymto vobec moze niekto vahat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 04. Aug 2023 7:50:37 
občasný diskutér

to nemyslis vazne? to este niekto riesi v dnesnej bode aj plastove vonkajsie tienenie? povedz mi preco? vsak hlinikove ma nespocetne viacej vyhod. uz len ten material si myslim, ze hovori sam za seba, ked si to porovnas. vsak tiez by si asi neuprednostil nejaky plastovy plot pred hlinikovym.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 24. Aug 2023 11:26:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Haha tak to by som nepovedala. Mne to ani nenapadlo, stačí, keď si predstavím, ako to vyzerá. Už to nie je žiadna sláva a ešte aby mi to rachotilo na oknách, tak to ďakujem pekne. Jedine hliníkové tienenie. Ak niekto hľadáte, že odkiaľ, tak môžem poradiť Isotru, tam si vyberiete, aj keby čo bolo :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 25. Aug 2023 8:18:04 
diskutér

cital som uz pomerne dost dobrych ohlasov od ludi, co maju od nich tienenie. vy ste dali ake teda? ci nedavali ste a len sa chystate? lebo aspon to tak znie, ze uz mas tiez nejaku skusenost s nimi, ked si taketo odporucanie napisala.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 450 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 4 hostia