Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Uto 26. Sep 2023 11:07:37

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 203 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 7:56:04 
občasný diskutér

Myslis tak, ze ked si objednas material, tak k tomu automaticky ziskas aj nejake doplnkove sluzby napriklad? Ze kontrola na stavbe alebo take nieco? Vsak to sa da normalne zajednat. Neviem, ci to ponuka kazdy vyrobca a predajca, ale viem poradit ohladne tohto, ak treba ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 16:01:29 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

No tak to by som bol rad, ak mas skusnost, aby si sa o nu podelil. Lebo ja co tak viem, zvacsa su to zivnostnici a podobne, ktorych si ako objednas, ale nepocul som o tom, ze by priamo nejaky vyrobca stavebneho materialu taketo nieco ponukal

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Sep 2023 7:41:05 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Cmiro ak nevadi, tak by som sa podelil aj ja o skusenost. Takto ti to poslem https://www.heluz.sk/sk/sluzby Tu sa daju pozriet vsetky sluzby, ktore tento vyrobca tehal a ineho stavebneho materialu ponuka. Ako sam vidis, tak nie je toho malo. Preto ma aj prekvapuje, ze si sa este s niecim takymto nestretol.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Sep 2023 13:22:49 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tak asi preto lebo som od nich este nic nekupoval. Ako heluz sam o sebe poznam, no nebola nejak prilezitost sa mu blizsie venovat. Mam to tu otvorene a veru ako vravis, nie je toho malo. Ak sa niekto s nimi rozhodne stavat, tak ma o mnoho starosti menej, ak to za neho poriesia

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Sep 2023 7:53:07 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ono samotná hrubá stavba, tá vie byť rýchlo hotová s tým ich stavebnicovým systémom. plus teda ešte keď do toho zapojíš aj nejakého odborníka navyše priamo od nich, tak to môže mať len výhody. zase nie je podmienka, že teraz musíš každú jednu službu využiť, ale vybrať sa dá v pohode si myslím.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Sep 2023 13:57:16 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

myslis si, ze maju ich tolko po ruke, aby vedeli v pohode pokryt dopyt pri roznych poziadavkach na poradenstvo?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Sep 2023 8:05:45 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Co myslis, ci maju coho dost? Akoze tych pracovnikov? Myslim si, ze ano, vsak zase tolko ludi nestavia naraz a oni nemusia byt na stavbe nonstop cely den aj keby tam isli. Co sa tyka poradenstva, tak to si dohadujes na nejaky termin a nie len tak, ze prides bez ohlasenia ako hotove.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Sep 2023 14:43:05 
občasný diskutér

co sa tyka pokrytia sluzieb, vedia prist hocikam? neviem teda ci maju zazmluvnene predajne v kazdom meste alebo tak nejak, len ci s miestom, kde sa stavia napriklad nemoze byt nejaky problem, ze by tam nemali dosah

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 14. Sep 2023 8:29:45 
občasný diskutér

co sa tyka predajni a predajcov, tak zoznam si vies najst priamo na ich stranke a uz vies potom sa pripadne aj nakontaktovat ohladne toho, co by si potreboval, keby si tam aj priamo hned nesiel. myslim, ze rovnako by si sa dohodol potom aj priamo na vyuziti sluzieb. pripadne tiez je moznost ist priamo cez nich, cez tu webovu stranku, najst si sluzbu, o ktoru by si mal zaujem a uz tam vyplnit formular, ak pri danej sluzbe je k dispozicii, alebo treba potom vyuzit vseobecny mail alebo telefonicky kontakt. myslim, ze co sa tyka lokality, tak to obmedzene nebude.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 18. Sep 2023 9:35:10 
občasný diskutér

tou lokalitou myslis akoze to, ze by niekam nedoviezli material alebo v niektorych lokalitach nevedeli zabezpecit niektore z zo sluzieb? nemyslim si.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 203 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 3 hostia