Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 01. Okt 2023 7:18:40

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 763 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 11:55:52 
občasný diskutér

vakil tak podla mna kazdeho tlaci cas, ved clovek chce co najskor za kazdych okolnosti byvat vo svojom a mat klud :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 14:28:31 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tak nebudeme si nahovarat ze nikoho nezaujima cena a nie je kvoli nej schopny nieco aj obetovat.. ludia si bezne stanovuju nejale tie limity, aby mali schopnost to financne zvladnut. niekto obetuje iste m2 len preto aby sa dostal z bytu do domu a staci mu teda maly domcek namiesto velkeho. no hovorili ste o drevodomoch, ako je napriklad s pristavbami po case. vies ze potrebujes nieco zvacsit - nie je s tym problem?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Sep 2023 12:13:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

kazdeho cena zaujima, to ano, avsak riadit sa len nou nie je dobre...vedel by som ti porozpravat o niekolkych pripadoch z mojho okolia...ked sa snazili ludia silou mocou setrit a potom sa cudovali, ked nieco vypalilo inak ako si predstavovali...tak treba mysliet na to, co sa tyka pristavby, ze zakladova doska je rovnako ako pri murovanom dome, ze tu musis proste mat...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Sep 2023 14:37:14 
občasný diskutér

cena hej ale tak zvacsa si clovek berie na stavbu domu uver a no ked mam uver splacat 3O rokov, tak uz si doprajem kvalit, aspon teda ja mam tak nadstavene zmyslanie. vravi sa, ze drevostavby su zdravsie stavby, na zaklade coho sa toto da podlozit? nie je v nich akoze problem s plesnami a podobne?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 13. Sep 2023 10:21:57 
občasný diskutér

takéto domy nemajú problém s plesnami, lebo drevodom sa skôr vysporiada s vlhkosťou, tam nie je problém, my sme si aj pre toto dali práve tento typ domu postaviť, neviem či si videla, ale voľakedy som sem aj fotku dával, ak nie, tak pridávam opäť :) Keď už človek ide stavať dom, tak nech to stojí za to.

Obrázok

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 15. Sep 2023 19:10:00 
občasný diskutér

@marocco: S kym si staval? Tak ono drevodomy maju velmi vela vyhod, aspon teda pre mna so zenou.
My sme vela premyslali, porovnavali, co a ako bude najlepsie vyriesit, ale drevodom nas oslovil v mnohych smeroch.
Dobre je aj to, ze v lete napriklad je prijemna klima v drevodome, ovela lepsie je to ako pri murovanom dome, drevodom nema problemy s prehrievanim.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 15. Sep 2023 19:38:30 
občasný diskutér

nám Kontrakting staval dom, sú šikovní a majú prax. Hlavne dobre sa s nimi komunikovali, nebol problém sa dohodnúť a všetko, čo mi úplne sedelo, že nám aj poradili, čo ako vyriešiť :-) Takže áno, súhlasím s tebou.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 19. Sep 2023 11:40:29 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

táto firma aj nám stavala dom a všetko dobre išlo, aj počas stavby, to bolo fajn, lebo som vedel pravidelne, čo sa deje, ako stavba pokračuje a to som tam nemusel ani denne chodiť, mohol som si vybavovať v kľude svoje pracovné veci ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 19. Sep 2023 13:33:32 
občasný diskutér

mozno som ju niekde zahliadla no uz si moc nepamatam :) aj priecky vsetko mate teda drevene? nikde sa nepouzival ani porfix napriklad? ale na nejaku tu kontrolu si snad chodil, no fajn, ze im to slo bez nejakych problemov

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 20. Sep 2023 10:21:03 
občasný diskutér

U nas napriklad nie, my vsetko mame drevene, tam nie je podla mna dovod nejako to kombinovat, aj ked jasne, ze kazdy moze mat na to iny nazor, inu skusenost a nic na tom nie je.
Ono vela ludi sa obava, ze ked maju drevodom, ze nemozu si zavesit na stenu obraz alebo cosi, ale to su take bachorky, ktorym netreba verit, lebo realita je ina :)

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 763 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia