Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Uto 03. Dec 2024 15:44:16

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 924 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 93  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 9:13:17 
občasný diskutér

Vakil, ale ved o tom to je, je normalne, ze si clovek pozrie, porovna a az nasledne sa rozhodne, co a ako, podla mna na tom vobec nic zle nie je.
My tiez sme to tak urobili, chces poznat, vediet informacie o firme, co a ako je. Lebo kazda ti vie poskytnut nieco ine a za ine peniaze, takze treba tomu venovat cas a porovnat. si.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 11:03:06 
občasný diskutér

ano, my sme napriklad zistovali aj to, ze ako je to so zakladovou doskou, ci kazdy ma katalogove projekty, ake su doby dodania, respektive ako dlho bude stavba trvat a taketo veci, lebo to je uplne rozne, co firma, stavba to uplne ine podmienky ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 14:40:12 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

vravíš o základovej doske, tú robia takéto firmy alebo si ju musíte spraviť či už svojpomocne alebo za pomoci niekoho iného. je rozdiel v tej doske, ak má ísť o drevodom alebo klasický murovaný dom, či ani nie?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 9:51:54 
občasný diskutér

Toto je o dohode, ako sa s firmou dohodneš. Môžu ti urobiť komplet všetko a môžeš si ty vybaviť základovú dosku a potom prídu oni a postavia dom. Všetko proste je to na tebe.
Ale teda za mňa je to dobré, keď ti všetko vybavia, urobia komplet a máš to bez starostí.
Oni ti potom aj nacenia dom podľa toho čo všetko chceš urobiť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 11:09:52 
občasný diskutér

Vsetko je to vlastne takto ako pises, je to len o tom, co kto chce, co ocakava a tak podobne, videla som to aj u nas, ze vlastne my sme si najskor zistovali, ze kto by nam s projektom vedel pomoct, s tym, ze teda sme uz vedeli, ze chceme ist do drevodomu a s tym sme oslovili firmy, ci teda by nam aj s tym vedeli pomoct, ci nejaky projekt vypracovat alebo co.
Ale je velmi vela takych co maju proste svoje domy, svoj styl, katalog a ine proste nechcu stavat, co je myslim velka skoda.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 15:27:31 
občasný diskutér

Napriklad mna by aj taka vec presvedcila pri vybere firmy. Ono takto ak by to fakt zastresila vsetko jedna, nemohlo by sa stat, ze by nieco nepasovalo, cakali by na seba a jedno s druhym. Este ak maju aj svoho projektanta a vedia ti spravit projekt na mieru, tak nic lepsieho ani nie je.
@romilla a mate uz postavene?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 10:59:49 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Liam tak my napríklad sme si dohodli firmu na dodanie okien a na vykurovanie, na tepelné čerpadlo, že to nám neriešili z Kontraktingu, to sme si po svojej línii, ale čo je dobré, že stavbyvedúci je ochotný a komunikuje s firmou...Že oni cca sa dohodli, kedy čo bude možné dodať ako to zladiť, takže nám to šetrí veľa času aj nervov, lebo teda ja mám dosť čo okolo detí... :D :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 12:54:49 
občasný diskutér

A mozem sa spytat odkial ste? Ta firma, kde ste si davali robit dom - robia po celom Slovensku ci len nejako oblastne?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 13:56:08 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

pauliara, otazka - vy uz byvate? ak ano, ako je to dlho? ak si to spominala, tak prepac, nezachytil som. mna sa snazil jeden typek odhovorit od tepelneho cerpadla pri drevodome, ale keby som si pamatal na ten argument, ktory pouzil :-D akoze neprikladal som tomu nejaku vaznost, len som si na to teraz tak spomenul, ked to vidim cierne na bielom.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 07. Nov 2023 10:56:25 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

..ano stavaju po celom, tiez mame od nich dom..nemaju problem prist, ked vsetko je dohodnute a si rozhodnuty..mne sa paci celkovo ich pristup, ze stavaju zakaznika na prve miesto, ze vedia vyjst v ustrety..lebo teda u nas trvalo kym sme sa s muzom zhodli na nejakych veciach...

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 924 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 93  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia