Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 14. Okt 2024 10:04:32

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 211 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Správa
PoslaťNapísal: Ned 14. Apr 2024 8:24:18 
okoloidúci

Ahojte. S posuvnými dverami som mal možnosť pracovať pri nedávnej rekonštrukcii nášho domu. Moja skúsenosť s nimi je celkom pozitívna. V prvom rade, posuvné dvere pridali nášmu interiéru moderný vzhľad. Navyše, s možnosťou zabudovania do steny sme získali ešte viac voľného priestoru, čo bolo skutočne praktické. Na druhej strane, pri inštalácii posuvných dverí bolo potrebné myslieť aj na technické detaily. Správna montáž koľajníc a mechanizmu pre posúvanie dverí je kľúčová, aby sa dvere plynule otvárali a zatvárali bez akéhokoľvek zasekávania. Toto sme podcenili a museli sme si privolať odborníka, aby mechanizmus správne nastavil. Čo sa týka údržby, posuvné dvere vyžadujú pravidelné čistenie koľajníc, aby boli vždy hladko pohyblivé. Na začiatku sme s tým mali trochu problém, keďže sa v koľajniciach nahromadil prach a drobné nečistoty, čo spôsobovalo určité ťažkosti pri otváraní. Ale keď sme si osvojili pravidelné čistenie, problémy sa vyriešili. No nepamätám si už, kde som ich už síce presne kupoval, pretože som vtedy zariaďoval dom. Ak by niekto zvažoval ich inštaláciu, odporúčal by som však dôkladne zvážiť všetky technické aspekty a možno si na montáž privolať odborníka... Tak dúfam, že Vám to vyjde a prajem veľa šťastia!

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 211 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 3 hostia