Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 01. Okt 2023 6:25:00

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 520 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 48, 49, 50, 51, 52
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Plot
PoslaťNapísal: Uto 12. Sep 2023 7:16:27 
občasný diskutér

Myslim, ze by nebol problem ani takto ich pouzit, ale treba pocitat s tym, ze tie dosky su skor usposobene na to, aby sa kladli vedla seba nejak. Ze tie bocne strany nie su spracovane tak, ako ked si drevenu dosku obrusis do obla alebo podobne. Skor som videl tak spravene, ze boli pouzite ako kvazi plotova vypln, nez ako samotne dosky, ze by sa davali.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 14. Sep 2023 10:51:04 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

pokial na plot, tak to by som ich daval normalne tak klasicky vodorovne. akoze jasne, ze sa da hocijako, aj krizom krazom, nie je to nijak a nicim obmedzene, ale ked sa na to pozrieme aj z estetickeho hladiska, tak si myslim, ze takto by mali byt umiestnene. mozno by som ked tak skombinoval viacero odtienov, pripadne siahol po tych farebnych prevedeniach.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 18. Sep 2023 8:32:33 
občasný diskutér

Kombinovat viacero odtienov? To si moc neviem predstavit, ako by to ukazalo. Vsak tie odtiene sa zase az tak nehodia k sebe, keby ich mas viacej davat. Skor s tym farebnym by som si to vedel.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 19. Sep 2023 7:50:25 
občasný diskutér

Vieš čo, mňa by už nič asi neprekvapilo. Ani keby som niekde videl, že niekto použil celú paletu tých farieb, ktoré sa dajú kúpiť. Možno by to aj zaujímavo ukázalo nakoniec taká kombinácia :D Ale tak asi vedia spraviť aj vizualizáciu, keď už niečo také si dávaš robiť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 20. Sep 2023 8:36:06 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

A tu sa zase potvrdzuje to, ze je lepsie navstivit predajnu respektive showroom a tam si to pozriet. Lepsie je to pre predstavu, ako ukazu tie dosky vo farebnych prevedeniach nazivo. Aj tam vedia este dovysvetlovat nejake pripadne nejasnosti. Poradia aj s pripadnou objednavkou. Eshopy vyuzivam, celkovo nakupy cez internet, ale pri niektorych veciach je proste lepsi takyto klasicky nakup.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 21. Sep 2023 8:24:32 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- mozno ani tak nejde o tie farebne prevedenia, aj ked ano, je pravda, ze aj toto je lepsie vidiet nazivo. monitor, telefon moze skreslovat, ale zase su aj prospekty, kde sa to da pozriet. ale o inom som chcel. skor je vyhoda tychto exponatov v tom, ze si to vies pozriet, ako vplyva vsetko mozne na dosky. aj davnejsie som spominal, ze aj ked je napriklad dreveny plot alebo drevena fasada, tak degradovanie, opotrebenie toho dreva nie je na vsetkych stranach rovnake, juzna, severna strana, je to rozdiel. -

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 22. Sep 2023 7:42:23 
diskutér

To je vsetko pravda, akurat dolezity fakt a skutocnost, ze toto co si pisal, tak takto sa sprava drevo. Nie drevoplastove dosky. Aspon by sa nemali pokial su kvalitne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 25. Sep 2023 11:39:52 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

myslim, ze presne z tohto dovodu ich ludia volia. ze je to bezstarostne. a fakt verne napodobnuju to drevo, co sa tyka vzhladu. akoze nejaka cast v zlozene je aj drevo, neviem ako sa to pohybuje percentualne, ale tak tie dobre vlastnosti zabezpecuju teda hlavne ine zlozky.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 26. Sep 2023 7:30:56 
diskutér

To neviem ani ja, ale vieš si to pozrieť na Timbermaxe, tam nájdeš všetky informácie k doskám aj k výrobe aj k tomu, ako sa montujú a tak ďalej. A keby sa ti to nechcelo zisťovať, tak ich môžeš navštíviť a nechať montáž potom rovno na nich :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 28. Sep 2023 7:51:57 
občasný diskutér

Myslis, ze to niekto az tak do detailu sleduje, ze ako sa ktore dosky vyrabaju, kde sa vyrabaju, co sa do nich dava, ake metody vyuzivaju a podobne? Podla mna su to take veci, co ludia praveze moc do uvahy neberu. Tym praveze nechcem povedat, ze je to zbytocne, ale naopak, ze by sa nemalo zabudat prihliadnut aj na tieto aspekty.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 520 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 48, 49, 50, 51, 52

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť