Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 06. Okt 2024 15:36:28

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 619 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 62  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Plot
PoslaťNapísal: Str 06. Dec 2023 8:25:42 
občasný diskutér

Zvlast pri nejakych vacsich objednavkach to je asi lepsie takto riesit. Akoze ak ide o objednanie a namontovanie par dosak, tak v pohode, ale uz keby s tym mam zabit niekolko dni, tak to uz by som asi fakt nechal na niekoho ineho radsej.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Dec 2023 10:33:24 
diskutér

Všetko sa dá vymyslieť. Hlavne je dôležité to, aby sa tie dosky vybrali fajné. Nie že do toho investuješ nie len peniaze ale aj čas a prídeš na to, že po pár rokoch môžeš ísť na to odznovu, že vlastne tie dosky nevydržali tak, ako si si predstavoval :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Dec 2023 11:05:24 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Fajne dosky. To si pekne nazval. Mozno by to chcelo pridat nejake kriteria, ze podla coho sa da urcit, ci su fajne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Dec 2023 11:47:43 
občasný diskutér

... pre každého môže byť dôležité pri rozhodovaní niečo iné. ale tak uviedol by som napríklad záruku, to je dobrý ukazovateľ kvality podľa mňa. potom aj spôsob výroby, lebo vlastne pri výrobe získavajú dosky všetky tie vlastnosti, čo majú. tie dosky, kde sa úpravy pridávajú potom dodatočne, to by som automaticky vylúčil, pretože wpc dosky majú byť bezúdržbové, čo mi v tomto prípade nejde dokopy. potom neviem, trebárs farby, povrch?..

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Dec 2023 9:28:13 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Mozeme sa trochu vratit k tej vyrobe? To ma ako bezny clovek vediet, ze ako sa tie dosky vyrabaju, ake vyrobne procesy kto vyuziva a co je lepsie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 13. Dec 2023 10:51:54 
občasný diskutér

jedine tak, ze sa o to bude skutocne zaujimat. ono je to rozdiel, ako pise gorhio, tak od toho zalezi kvalita a vlastnosti dosiek. co viem, tak taky lepsi sposob vyroby sa nazyva dvojita extruzia. preco dvojita, k akym procesom tam dochadza, to uz presne neviem, ale aspon mas co studovat :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 14. Dec 2023 10:10:44 
diskutér

Tie co sa robia jednoduchou extruziou, tie sa musia po vyrobe este opracovat. Musia sa prebrusit, pretoze povrch nie je hladky, musia sa este dalej spracovat. Kdezto ta dvojita extruzia, tam je ten proces o nieco iny, o nieco komplikovanejsi, pretoze tie vlastnosti, ktore sa inak pri jednoduchej dosiahnu az po tom opracovani, tak pri dvojitej uz su zariesene hned po vyrobe.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 15. Dec 2023 8:49:17 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- tak a to si mas este aj sam opracovavat tie dosky, nie? tak to nevidim potom dovod, preco take kupovat, ked je s tym roboty ako aj s drevenymi doskami. tak bude tie poriadne, alebo nic.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 02. Jan 2024 10:53:54 
občasný diskutér

ze?... tiez v tom nevidim zmysel... a to nie je len pri kupe, ze ich treba obriadit, ale aj potom hadam aj kazdy rok sa o to nejak postarat... treba aj na toto mysliet, proste do buducna... predpokladam, ze tak 98% ludi, ked nieco kupuje, tak s tym, aby mu to sluzilo roky a nie, ze by som musel nejake dosky po dvoch, piatich rokoch menit zase...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 03. Jan 2024 12:40:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- takto som to presne myslel. zbytocna robota je to potom si myslim. tak bude nieco poriadne, alebo naco potom do toho investovat. co podla je take, ze sa oplati, tak tie dosky od timbermax. tie su kvalitovo asi niekde na tom top vrchole by som povedal.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 619 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 62  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť