Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Štv 21. Nov 2024 7:26:18

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 70, 71, 72, 73, 74  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Automaticke rolety,zaluzie
PoslaťNapísal: Uto 23. Apr 2024 9:02:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tak by to malo byt vsade. palec hore za profesionalny a odborny pristup.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 26. Apr 2024 9:46:40 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

keby si sa tak vedel vsade na to spolahnut, tak to by bolo o inom. to ked si chces vybrat fakt zodpovedne, tak to vie byt dlhodoba zalezist. ale zase potom uz mas aspon na veky vekov pokoj si myslim.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 03. Máj 2024 9:50:22 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

moze sa stat, ze hned prve co pozries bude ta najlepsia volba, ale tak uz pre ten pocit by mi to nedalo a pozrela by som aj ine moznosti, vsak sa k tomu da vratit. aj cenovych ponuk si predsa mozes dat spravit viacero a vsetko si to porovnat. aj okna sme tak vyberali aj dvere a tiez aj tienenie. to je myslim uplne bezny postup.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 07. Máj 2024 7:50:30 
diskutér
Obrázok užívateľa

cenova ponuka je zaklad. to nechapem, ked sa niekto pyta, ze orientacne na cenu, alebo ze kolko to koho vyslo. vsetko su to uplne ine pripady a situacie, ine mnozstvo okien, ine rozmery, zalezi uz aj len od toho, aka farba sa vyberie a podobne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 13. Máj 2024 7:57:01 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Je možné, aby som dostala k tej cenovej ponuke aj vizualizáciu? Lebo ja si viem síce vybrať farbu, teda snažím sa heh, ale bolo by mi dosť nápomocné, keby som to videla nejak na okne, že ako to ukáže. Predsa len tá kombinácia farieb okien, fasády, strechy a toho tienenia, aby to pasovalo všetko k sebe.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 15. Máj 2024 9:53:40 
diskutér

Pri tieneni to podla mna nie je sucast cenovej ponuky. Ale vies si to spravit tak, ze si odfotis okno a cez taku aplikaciu si tam vlozis potom rozne tienenie, aby si vedela ako by to cca vyzeralo. Neviem, ci je toto dostatocne riesenie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 21. Máj 2024 10:16:28 
občasný diskutér

to mi pride sikovne riesenie. aj ste to niekto skusali, ako to funguje, ci to dosadi ozaj presne na to okno? nieze to bude poletovat niekde mimo alebo presahovat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 23. Máj 2024 10:55:06 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ahoj, ja to mam odskusane. teda nie priamo ja, ale sestra to skusala a bola som vtedy u nej, tak sa to da pocitat, nie? skusala viacej druhov toho tienenia a vsetko to pasovalo, nebolo to tak, ze len taky umely obrazok dosadeny.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 27. Máj 2024 11:09:59 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Bohvie, ci nieco take bolo, ked sme sa my rozhodovali, ci si dame zaluzie alebo rolety a ake vlastne. Aj ked je fakt, ze neviem, ci by som podla obrazka videla nejaky rozdiel na tom okno, jedine asi tak vo farbe, co tiez na druhej strane nie je na skodu. Ale skor sa to asi vyuziva, ked niekto ide davat dovnutra tienenie si myslim.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 31. Máj 2024 8:41:22 
občasný diskutér

po vizualnej stranke asi moc nie, jedine pri tych farbach, ako aj pises. ale tak to je skor na to ta aplikacia si myslim, nez na to, aby si si tam sledovala parametre jednotlivych druhov tienenia... to si treba inak porovnat... idealne, aby ti to predajca vysvetlil, ak sa tazko orientuje v tych popisoch... ale isotra napriklad to ma vsetko zrozumitelne a tak ludsky pisane, aby sa dalo vsetkemu porozumiet...

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 70, 71, 72, 73, 74  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia