Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Štv 21. Nov 2024 7:24:47

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 70, 71, 72, 73, 74
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Automaticke rolety,zaluzie
PoslaťNapísal: Štv 06. Jún 2024 9:41:11 
občasný diskutér

toto je pre mna nepochopitelne. ako niekto moze mat spraveny web perfektne, ze fakt vies kde mas klikat, vies sa tam intuitivne pohybovat. a potom si otvoris inu stranku a tam poriadne ani nenajdes informacie o tom, co firma robi.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 10. Jún 2024 11:25:12 
občasný diskutér

nie kazdy si da na tom zalezat... mozno to nepovazuju niektori za dolezite... ale mali by proste ist s dobou... kedysi ficali reklamy v novinach, ci uz lokalnych alebo hocijakych, reklamy v radiach... teraz je podla mna zaklad to, aby som si na prvu vedel dohladat to, co potrebujem...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 11. Jún 2024 9:57:48 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Keď už aj moji starí rodičia presedlali na to, že využívajú mobily aj na to, že si pohľadajú, čo potrebujú, tak to je už čo povedať. Akože hej, je to taká lajtová verzia, často potrebujú pomôcť atď, ale tak ja som pyšná, že idú z dobou, ako si to aj ty nazval.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 13. Jún 2024 10:25:19 
občasný diskutér

ked toto u nas prebiehalo, tak s tym bolo kopec starosti, lebo stale bolo treba nieco vysvetlovat a nastavovat a opravovat, lebo panika, ked sa tam nieco potukalo. samozrejme zakazdym same :D ale teraz uz tiez fajn, vedia si toho celkom dost. dokonca som im ukazal, co isotra take aplikacie kadejake a jedna z nich je, ze si vies ako keby pozriet tienenie na vlastnom okne, tak to potom behali po celkom dome, fotili, ukladali, porovnavali :D to len na margo toho, co sa uz predtym popisalo, ze je to ozaj jednoduche.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 14. Jún 2024 8:30:51 
občasný diskutér

Ja reku hovoris o dialkovom ovladani na zaluzie alebo rolety. Reku co uz len tam sa mohlo potukat, ze to je primitivne. Ale uz som pochopil :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 17. Jún 2024 10:02:22 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

taka otazka do plena. co hovorite na manualne ovladanie pri vonkajsom tieneni? za predpokladu, ze moc ina moznost nie je. zaujima ma, ci to ide lahko, ci to nie je narocne fyzicky pre starsieho cloveka.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 70, 71, 72, 73, 74

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia