Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Štv 21. Nov 2024 7:31:52

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 250 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: aky kotol
PoslaťNapísal: Štv 16. Máj 2024 9:51:50 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Ako myslis, ze na ukor inych veci? Ako moze byt ekologia na ukor niecoho? Podla mna to praveze len prida na hodnote.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 17. Máj 2024 7:54:05 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

to tiez neviem, ako to bolo presne myslene. mozno, ze sa vsetci chcu zameriavat na toto? akoze to by asi sedelo, vsak aj ked chcu zakazat spalovacie motory v autach a vsetko hnat tym elektro smerom. len to tiez prave najstastnejsia volba podla mna nie je. malo by sa najskor vyriesit to, ako sa budu potom "vyhadzovat" v ramci ekologie tie baterie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 20. Máj 2024 7:53:43 
občasný diskutér

... veľmi na to tlačia a nie je to úplne premyslené, s tým súhlasím... na jednej strane je to akože fajn, že sa majú využívať iné ako fosílne palivá, ale dal by som tomu ešte pár rokov, kým sa tie elektro záležitosti dotiahnu úplne do tip top formy...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 21. Máj 2024 10:25:47 
občasný diskutér

tiez mam ten pocit, ale tak si clovek povie, ze stale lepsie, ako keby sa nerobilo nic. cesky atmos to trebars aj hrdo hlasa, ze ich kotle maju vysoku ucinnost a v kombinacii s ekologickym spalovanim su proste tie ich kotle akoze topka na trhu. s cim aj suhlasim, dost za to hovori aj to, ze prevazne vyvazaju do zahranicia.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 21. Máj 2024 12:35:00 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

inak by som nepovedala, že môže byť ťažké nájsť niekoho na servis toho kotla... s tým ste sa nestretli?... my sme kupovali kotol cez známeho, tak ten aj dohodil niekoho na montáž, ale potom nám pán hovoril, keď bol u nás, že on už nasledovný servis nezabezpečuje... čo mi prišlo akože aj zvláštne trochu, že však keď robí jedno, tak prečo nie aj ďalšie... ale nám to proste vtedy nenapadlo, nerozumeli sme sa do toho moc...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 22. Máj 2024 7:38:37 
občasný diskutér

... tak ale to potom nebol moc odborník si myslím... to vám spravil normálne oficiálne?... a ako to, že zapojiť to vie, ale potom už keď treba vykonať nejakú kontrolu, tak nie?.. to mi nejde do hlavy...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 23. Máj 2024 8:43:52 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

možno to bol len taký nejaký známy predpokladám. keď sa robí kontrola, ak to je myslené tým servisom, tak tam treba aj štepmel, nie? v tom mohol byť ten problém. načo si takto robiť dvojitú robotu, keď stačí niekoho zodpovedného, školené a tak ďalej. nech sa taký potom aj stará do budúcna o všetko, čo sa kotla týka.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 24. Máj 2024 11:55:08 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

dalsi dokaz toho, ze sa nie zakazdym oplati riesit veci po znamosti cez niekoho. ono to sice prinasa aj vyhody, ale treba mysliet aj takto do buducna, ci je to fajn riesenie. radsej by som si priplatil pokial viem, ze to prinasa so sebou to co ma.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 27. Máj 2024 8:38:05 
občasný diskutér

pokial je to osvedcene, ze to iste by si trebars kupil aj v normalnej predajni, ale mas niekoho, ze to vie vybavit lacnejsie a budes mat k tomu vsetky papiere, potvrdenia a tak, tak v tom pripade sa to vyplati. inak by som do toho nesiel. to je to iste, ako ked mas kupovat nieco z nie prave overeneho eshopu, tiez je to podobny risk a v pripade, ze by nieco nebolo okej, tak sa moc nemas na koho obratit.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 31. Máj 2024 9:29:38 
diskutér

za tychto podmienok nevidim dovod, preco by som mal ist pozerat aj niekam inam :D jasne, ze investicia to na zaciatku je, to uz nech sa rozhodnes pre hocijaky typ vykurovania domu, s tym sa pocita. ale ked vies na tom usetrit hoc aj par stoviek, tak sa to oplati. vies ich zase investovat do niecoho ineho. a aj ten kotol, ked kupujes, tak to nie je len cisto kotol, co potrebujes zakupit.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 250 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia