Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 14. Okt 2024 8:48:52

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 932 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 90, 91, 92, 93, 94  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Rekuperacia - oplati sa?
PoslaťNapísal: Str 29. Máj 2024 10:23:14 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

...a dalsia vec je aj ze aku jednotku si zvolis, no mozem fakt povedat ze je to vyhodna investicia, ja tak isto nelutujem ze sme si nechali poradit a dali spravit cenove ponuky...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 29. Máj 2024 12:52:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- :) :) - my sme sa tak isto rozhodli pre tu aktivnu centralnu jednotku, myslim si ze je to vyhodnejsie co sa tyka aj ohrevu vody napriklad. samozrejme ze sme nesli hned na prvu ale nieco sme si zistovali o firmach a spolocnostiach.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 29. Máj 2024 14:10:29 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

suplik, ale ved solarne kolektory nie su umiestnene v technickej miestnosti, ale na stresnej krytine predsa :D
ja osobne som tiez za rekuperaciu, avsak este nie sme vyslovene rozhodnuti, ze ktoreho predajcu oslovit alebo tak.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 03. Jún 2024 8:41:13 
občasný diskutér

patula ja byť tebou tak si dám asi viacero cenových ponúk porobiť a to už podľa toho usúdiš že kto ti vyhovuje viac a v čom. lebo niekedy je dôležitá aj tá komunikácia a ochota predajcu ako samotná cena produktu ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 03. Jún 2024 12:02:51 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Ale tak ani tie cenove ponuky sa same nezaplatia, kazda firma ich zadarmo nerobi. :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 03. Jún 2024 16:05:06 
občasný diskutér

Pokial nie su zavazne :D No ja ked som chcel davat montovat rekuperaciu tak som prihliadal na to ci su cenove ponuky zdarma alebo nie, lebo preco by som mal platit za nieco co ani neviem ci si nakoniec zadovazim. Trosku to trvalo spravit si taky prehlad, ale internet je v dnesnej dobe velky kuzelnik ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 04. Jún 2024 13:48:33 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

plaso a kolko firiem ste teda oslovili? neviem ze ako vela cenovych ponuk si clovek musi dat spravit, aby sa potom rozhodol. stacia dve tri ci? to by mohlo stacit na to, aby si clovek vedel spravit ako taky obraz, co sa cien tyka.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 04. Jún 2024 15:50:04 
občasný diskutér

no ja keď som sa rozhodovalže akú rekuperáciu zvolím tak som v prvom rade išiel na to štýlom akú chcem, lebo nie všetky firmy majú každú rekuperáciu. čiže byť tebou si spravím niekde na papier najprv nejaké body že čo vlastne od nej očakávam a podľa toho potom hladám niekoho na montáž a cenové ponuky.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 05. Jún 2024 10:33:23 
občasný diskutér

hej to je dost dolezite kedze rekuperacii je niekolko druhov a kazda ma ine funkcie. no a druha vec je tiez ze kazda firma ma zas iny pristup. preto je dolezite viac prihliadat na ten samotny pristup ako na cenu rekuperacie. no a kazdopadne dalsia vec je ake mas priestorove moznosti v technickej miestnosti.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 06. Jún 2024 10:12:38 
občasný diskutér

booter jasné tri firmy ti bohato stačia. chápem že cena je asi prvá vec ktorá zaujíma, no ak ti môžem poradiť niekedy sa oplatí prižmúriť očko a prihliadať aj na iné veci. poprípade sa vieš odraziť od recenzií.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 932 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 90, 91, 92, 93, 94  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia