Ahojte, no ja keď som sa s manželkou sťahoval do nášho prvého spoločného bytu, nemyslel som si, že toto bude téma, pri ktorej sa naše názory tak rozídu. Ja som bol totiž vždy za sprchu, najmä preto, že to je rýchle. Manželka zas asi ako každá žena, tá je milovníčka dlhých, relaxačných kúpeľov, takže mi nekompromisne povedala, že tá vaňa jednoducho v byte musí byť.. Prvýkrát, keď sme sa o tomto bavili, som si myslel, že to bude jednoduchá diskusia. Sprcha je jednoducho praktická, takže som si nemyslel, že to bude až taký problém . No, ukázalo sa, že som sa mýlil heh. Manželka prišla so všetkými argumentmi a to od relaxačných výhod až po estetickú stránku celej kúpeľne. A musím priznať, v určitých veciach mala pravdu. Ako inak by človek mohol stráviť hodinu čítaním knihy v pene, obklopený sviečkami a vôňou? Stáli sme pred dilemou, no nakoniec sme našli kompromis v podobe veľkej sprchovacej kabíny s možnosťou tropického dažďa, ktorá ponúka aj priestor na sedenie. A áno, vaňu sme tiež nainštalovali. V malom byte? Presne tak. Zistil som, že kúpanie sa vo vani nie je až také zlé. Ale nezastavilo sa to len pri vaňa verzus sprcha. V partnerstve to už tak chodí no

, ale myslím si, že obe formy majú svoje prínosy.