Tak to prajem vela nervov, my uz sice byvame v dome ale tiez sme prerabali starsi dom, co som zdedil a niekedy som sa uz chcel na to aj vykaslat, furt sa nasli nejake veci, s ktorymi sa na zaciatku vobec neratalo, takze rozpocet navysit zase bolo treba, este aj casovo sa to stale natahovalo. Z rekonstrukcie, ktora mala trvat 3, maximalne 4 mesiace bolo pol roka a to som bol este rad, ze sme zacali tak skoro, ze sme to stihli vsetko dorobit pred zimou este a aj sa nastahovat lebo keby to musime este odlozit na dalsi rok tak to by som sa uz fakt na to vyklaslal

Ale teraz som rad, ze je to hotovo a mame svoj dom. No ale k tej skrini, tiez sme si davali vstavanu do chodby, nech tam mame miesto aj na kabaty na zavesenie a este aj na nejake veci co sa nam nezmestia do skrine velkej v spalni. Takze v prvom rade by si asi mala mat predstavu do akeho stylu budete celu tu chodbu tahat, ake drevo by si napriklad chcela, ako by mala skrina vyzerat, ci tam chcete viac policiek alebo potrebujete viac miesta na zavesenie a podobne, v tomto by si mala mat jasno