Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pia 04. Apr 2025 23:12:47

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1541 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Krb - výhody, nevýhody?
PoslaťNapísal: Pia 02. Feb 2024 9:36:06 
občasný diskutér

Molkara...dobre je sa pozerat na to, ze ako dlho je firma na trhu...jake stavby krbov maju uz za sebou a vela ineho...a dobre je ked firma ako tato, co vyssie pisala, ze proste oni maju vlastne vlozky, vedia uplne, co a ako, ako funguju, ake maju spalovanie...ze poznaju si to...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 05. Feb 2024 10:45:19 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

-hromos- -toto je dobra rada,lebo su firmy,ktore vzniknu a rychlo aj zaniknu,kamarat sa s niecim podobnym stretol a teda kopa penazi len tak do luftu,este ale by som povedala,ze je podstatne nesetrit na takomto vykurovani.- -je vela ludi,ktori proste setria,myslia na to,ze ved budu kurit len sem tam,ze nemusia kopu penazi do krbu davat,ale neuvedomuju si,ze aj to obcasne kurenie v nekvalitnej vlozke im moze narobit problemy.-

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 06. Feb 2024 9:06:50 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

áno, hlavne ak neni dobré aj komín urobený, ťah a všetko okolo toho, tak môže byť aj dym citeľný v miestnosti, keď sa prikladá a to sú také veci, ktorým je dobre sa vyhnúť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 07. Feb 2024 9:09:25 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

lenze to treba si zvyknut, naucit sa aj proste ako prikladat, kedy a ako, pretoze to su zasadne vec!
ty si vies nalozit aj tak, aby si proste nemusela prikladat kazdu chvilku a to je dobre, len to krb musi mat dobre spalovanie, aby horel niekolko hodin a nemusela si sa o nic starat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 08. Feb 2024 9:59:04 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Hlavné je nekupovať si krbovú vložku len tak, podľa svojho uváženia, lebo potom sa veľa ľudí čuduje, že musia dusiť vložku, že nemôžu naplno kúriť. A to je zlé, to je chybou.
Potom zbytočne veľký výkon kúpi a načo. Treba sa o tom poradiť s krbárom, ten na základe tepelných strát ti povie, čo a ako.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 09. Feb 2024 8:59:08 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

No toto vedia ludia prestrelit... Ale tak to je aj o tom, ze ked chce niekto kupovat vo velkom nejakom obchode vlozku, tak tam ti ludia nie su kompetentni, nevedia ti poradit, pomoct s tym, ze aky typ, aky vykon, lebo nemaju tie znalosti, ktore proste krbar musi mat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 19. Feb 2024 11:30:35 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- tak mali by o tom nieco vediet, ale realita je castokrat proste uplne ina...to je fakt a myslim, ze je to aj smutne, lebo teda ja si neviem predstavit zeby som niekde robila a nemala by som prehlad, ved to by k comu bolo dobre??...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 20. Feb 2024 11:47:13 
občasný diskutér

len ono sa to tak bohuzial mnohokrat stava, ja napriklad aj zato som bol rad, ze som sa obratil na Deltako, co sa krbov tyka, lebo oni mali cas, venovali sa mi a vidiet, ze sa vyznaju do toho co robia, kedze tie vlozky aj vyrabaju a teda nielen vlozky, ale aj rozne kachle a to je uplne o inom ked sa bavis s niekym kto proste sa vyzna, kto vie o tom kvantum informacii

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 21. Feb 2024 7:40:34 
občasný diskutér

ano, akoze ja na zaciatku som kontaktoval viacero firiem, co sa krbom venuju, ale to uz od zaciatku vidis, ze ci ozaj sa vyznaju, ci maju chut ti aj pomoct, ked nie a bol problem napriklad s cenovou ponukou, ze som na nu musel dlho cakat, tak som to hned zabalil.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 22. Feb 2024 10:38:01 
občasný diskutér

Toto je ale pochopitelne, ze ked nieco dlho trva, tak proste cakat nebudes, ja riesim veci v danej chvili ked mi to treba, ked to potrebujem urobit a s krbom by som tiez proste necakal kym sa niekomu uraci, ved ked stavias dom, tak to ti je kazdy den, tyzden a mesiac drahy, lebo chces byvat co najskor. Aspon moje vnimanie tohto je take!

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1541 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 10 hostia