Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 27. Apr 2026 4:30:39

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1541 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 155  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Krb - výhody, nevýhody?
PoslaťNapísal: Štv 13. Aug 2020 9:15:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

@Lmarek to je pravda, to hovoria vsetci, ze to proste nestoji 5 korun a vsetci ti to povedia. ale aka je realna cena krbu so vsetkym to zistis vlastne az ked to zacnes sam riesit. hlavne teda ide o to, ze kazdy ma inu predstavu o krbe

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 18. Aug 2020 15:58:17 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Bartas ale dnes nie je problem urobit krb podla predstav a poziadaviek, su uz take krbove vlozky, ze ja som az ziral, ked som to videl, aj rozne oblozenia, rozne presklenie, otvaranie dvierok, akoze fakt kadeco, dnes sa medze fantazii nekladu ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 19. Aug 2020 15:54:34 
občasný diskutér

..dnes aj rôzne obklady sú možné, my sme normálne dostali ponuku na rôzne varianty obostavby takže ozaj keď si nájde niekoho skúseného, schopného, tak nie je problém aby to urobili tak ako chce aby to aj dobre vyzeralo a aj aby efektívne slúžil..lebo sú ľudia, ktorí dbajú buď na jedno alebo na druhé..proste len veľmi málo ľudí dbá na oboje, čo je škoda..

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 20. Aug 2020 8:06:34 
diskutér

Kalolineska ty si vyberala toto sama, či ste sa s mužom na tom nejako museli zhodnúť, že čo by bolo najlepšie?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 20. Aug 2020 8:17:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

@akcak hej videl som tiez uz aj kadeco na internete, zena mi furt nejake ukazuje, ze takto by to chcela hentak by to chcela ale to su uz nejake uplne dizajnove a za to ja teda nebudem davat peniaze ani nahodu :lol: :lol: ako keby nestacilo mat dobre spraveny kvalitny krb a hotovo

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 20. Aug 2020 16:50:04 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Uf no to teraz aby si sa obrnil trpezlivostou, lebo to co zeny dokazu vymysliet to by ta ani vo sne nenapadlo, teda aspon mna nie z niektorych veci co bola schopna moja polovica vymysliet som az nechapal akoze ozaj. Jak keby sme mali penazi na rozhadzovanie co? Ja sa snazim aby sme boli obaja spokojny ale zas riadim sa aj tym, ze prikryvaj sa perinou na aku mas ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 21. Aug 2020 7:30:05 
občasný diskutér

To je pravda ale nedaj sa nou zatiahnut do takeho niecoho. Musi sa nejaky kompromis vzdy najst. My by sme chceli jednoduchy krb ale zase aby vykuril co najviac casti domu

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 21. Aug 2020 11:54:44 
občasný diskutér

Bartas tak toto je veľa o komunikácii s tými ľuďmi a často je to aj o tom, že ako ty tak aj oni.
Nemal problém zvládol to akože s prehľadom, akurát čo sa za nimi zastavil keď bol doma na pár dní, že aby dohodli všetko do detailov, ale potom už to všetko nechal na firmu aby mu krb postavili a nemusel nad nimi ani stáť. Dva dni krb robili a on došiel domov na ten druhý deň akurát sa vrátil, dovtedy pri tom bola len jeho sestra. A všetko na porádku. Takto by to podľa mňa aj malo byť, že vieš, že sa na niekoho môžeš spoľahnúť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Sob 22. Aug 2020 7:40:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

:D

lampas kiežby to takto bolo pri všetkých firmách..že sa môžeš takto spoľahnúť..len toto je dnes viac rarita jak samozrejmosť..

Offline Profil

PoslaťNapísal: Sob 22. Aug 2020 15:54:40 
občasný diskutér

Kiežby to je tak, ale nie je.
Sú aj takí aj onakí, ale to je pri všetkom tak, preto ja čo som názoru, že každý výber si treba dobre premyslieť a najmä už aj komunikácia s firmou ti v mnohom napovie.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1541 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 155  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 40 hostia