Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pia 03. Jan 2025 9:37:42

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 272 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Ned 27. Aug 2023 9:35:57 
občasný diskutér

hmmm zaujimave, to sa v celku zide si precitat. ale ak je mozne branu aj ovapkovat, tak znamena, ze ma dobru povrchovu upravu, ked vydrzi taky tlak, ako vie vapka vyvinut. dava sa nejaka separatna zaruka na ten povrch, ci je to v ramci celej brany?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 28. Aug 2023 14:19:54 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ale tak to by mala byt v tejto dobe si myslim samozrejmost, aby boli povrchove upravy proste odolne, nie? na take brany svieti slnko, cez toto leto si vezmi ze boli teploty napriklad aj skoro 40 stupnov, tak musi ta folia co to vydrzat a nevyblednut, ved potom by to boli len same reklamacie a to asi ziadna firma nechce

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 30. Aug 2023 6:57:28 
občasný diskutér

driver tak napriklad lomax dava zaruku na brany automaticky 10 rokov. to mas dost podla mna. je tam potom aj moznost predlzenej zaruky, ale to mam pocit, ze sa nevztahuje konkretne na toto, ale uvadzaju, ze na nepohyblive casti brany. kedze tieto panely sa hybu, ked ide sekcionalnu branu trebars, tak neviem s istotou povedat. ale to mas najmenej si to overit pripadne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 30. Aug 2023 6:59:02 
občasný diskutér

koloman presne tohto nazoru som aj ja. to ked niekto dava zaruku len tie dva roky, co dat proste musi, tak uz mi blikne kontrolka, ze ej, tam bude asi nejaky zadrhel. lebo ked si to porovnavas, ze nejaka firma ti ozaj vie bez problemov ponuknut 10 rocnu zaruku a nejaka nie, tak asi tam proste nieco bude.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 30. Aug 2023 13:19:49 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

10 rokov, tak to je uz panecku v celku dost. Bohvie, ci je medzi nimi napriklad aj nejaky markantny cenovy rozdiel. Teraz ludia potrebuju hlavne dobre zabezpecenie, kedze doba je taka ako je a co nemas poriadne ulozene moze velmi lahko niekomu podat ruky. Aj my vies povedat, kto taku zaruku dava?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 30. Aug 2023 13:42:21 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Mas to napisane hned hore? Asi si si to nevsimol. Inak neviem kde, ale postrehol som, ze niektore garazove brany sa daju ovladat aj cez mobilny telefon. Co mi pride v celku fajn riesenie ako kazdu chvilu hladt od nej ovladac. Nemate niekto nahodou takto riesene ovladanie?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 06. Sep 2023 9:35:50 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

To myslíš akože to mať nejaké zakomponované do inteligentnej domácnosti? To veru nie je na škodu. To ti potom môže prísť aj upozornenie, keby bola násilne otvorená nebodaj tá brána, alebo keby sa čokoľvek prihodilo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 06. Sep 2023 13:28:19 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Hej hej vsimol :) nemusi to byt na skodu, len ako to napriklad funguje, vies ked padne system a podobne, takze asi tak ci tak budes musiet mat nejaky ten ovladac poruke. Ale nemusi to byt zle, u nas je furt problem uz len s obycajnymi klucmi

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 14:20:22 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

a tak zas nie je problem si dat ovladac na kluc od auta a mas to po ruke tieto smart veci nie su na skodu, ale tak take uprozrnenie ti posle aj domaci alarm, ak teda ma v dosahu aj pristup do garaze. inak neviete z coho sa teraz vyrabaju tie garazove panely?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Sep 2023 8:57:25 
občasný diskutér

moze sa stat aj to, ze padne system, ale myslim si, ze to je ozaj ojedinely stav. vsak elektrina ti zase tak casto nevypadava a ked to mas cez wifi vsetko, tak zase vies aj cez mobil spravit hotspot prinajhorsom a nejak to spojazdnit. to uz su take detaily si myslim, ktorymi sa netreba ani nejak specialne zapodievat. ale ked davas nieco cez inteligentnu domacnost, tak stale je tam aj ta moznost, v niektorych pripadoch aj povinnost, ze musis mat este aj iny sposob ovladania.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 272 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia