Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pia 03. Jan 2025 9:35:51

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 272 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 10:34:51 
občasný diskutér

Prechodnu branu myslis akoze prestup z garaze do domu? My nemame spojeny dom s garazou, takze toto som riesit nemusel :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 15:34:47 
občasný diskutér

Skor si myslim, ze myslel prechod na zahradu alebo po pozemku. Vies od ulice mas branu a po pozemku naprikald dvere

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 03. Nov 2023 8:16:49 
občasný diskutér

aj jedno aj druhe je podla mna uplne bezne riesenie. zalezi od situovania domu, od preferencii obyvatelov domku a tak dalej. osobne by som bol kludne aj za obe moznosti. spravit garaz prechodnu v tom zmysle, ze budu dvere rovno do domu, lepsie ako obchadzat garaz, ked zaparkujes auto, uz nemusis potom po vonku chodit. a dvere v brane mi pridu tiez dobre riesenie. ak sa garaz vyuziva aj na ine ako vyslovenie na parkovanie auta, ak je to napriklad nejaka dielna a podobne, tak tie dvere zmysel maju.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 12:20:17 
občasný diskutér

to moze byt potom aj ta zasuvacia brana, co sa dohora zasuva, ked sa daju do brany aj dvere? akoze pri otvaracej si to viem predstavit, ale ci je to aj takto mozne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 12:46:31 
občasný diskutér

Hromos, len to uz je takpovediac praca navyse, nie? Ludia to vacsinou chcu mat vsetko rychlo zbuchane a najrychlejsia moznost je spravit len taku klasicku, ktora prepojena s domom nie je. Aspon ja si to teda predstavujem jednoduchsie takto. Alebo potom mozno uplne mimo domu postavenu. Ci to vobec nie je dobry napad?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 13:19:14 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ja osobne som za samostatnu garaz, aj ked som takyto typ predtym nikdy nemal. neviem si to predstavit. podla mna ked tam parkujes, tak potom nasledne aj v dome citit smrad od auta, z vyfuku a podobne. ale mozem sa mylit :-D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 09. Nov 2023 8:43:30 
diskutér

Tiež sa prikláňam radšej k tej možnosti, že garáž samostatná. Ale nie kvôli tomu, že by som sa bál smradu a podobne. Tie dvere robia také, že to fakt nič nepustí a nemávaš ten vstup z garáže priamo do obývačky. Ale mne to viacej vyhovuje, že garáž máme zvlášť, to je také moje miesto, taká moja zašiváreň, dielňa, všetko možné dokopy :D Preto sme aj dávali do garážovej brány ešte dvere zvlášť dvere, keď behám hore dole. Systém alebo tedy typ brány je sekcionálna, čiže v pohode sa to dá zasunúť dohora aj s tými dverami stranilka ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 09. Nov 2023 14:38:42 
občasný diskutér

Mna by zaujimalo, ako ste v tej garazi riesili elektriku? Ci ste to mali nejako uz predtym hotove, ci aj to vam firma zabezpecila? Vobec neviem, ze ako toto funguje.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 15. Nov 2023 11:28:13 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

my sme mali elektriku už pripravenú... vedeli sme ako čo chcem mať, tak elektrika bola tomu uspôsobená.... ono moc firmy, čo montujú brány sa týmto nezvyknú zapodievať... ale keď nie je iná možnosť, tak sa dá dohodnúť... u nás na ulici jedným susedom takto dorábal Lomax, keď im boli bránu montovať...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 15. Nov 2023 15:19:10 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

no popravde, toto nam dost hra do karat, lebo my zase naopak nemame elektriku este doriesenu vobec, takze by bolo idealne, keby spravili obe veci jednym vrzom. co sme pozerali, tak boli vacsinou firmy zamerane ozaj len na namontovanie brany a koniec, viac sa proste nestarali. toto ma zaujalo dost. viem sa na nich nakontaktovat aj online, ci len osobne alebo telefonicky? ako ste to s nimi riesili vy?

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 272 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia