Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 26. Apr 2026 5:03:47

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 70  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: stavanie svojpomocne
PoslaťNapísal: Str 14. Jún 2023 7:55:28 
občasný diskutér

jasne, ze je to dobre.. ked je rec o tychto prekladoch a niekto chce davat to vonkajsie tienenie skryte, tak je to super volba... my sme dali klasicke preklady, chcem tiez davat tienenie, ale budeme ho davat priznane... lepsie to tak vyzeralo vo vizualizacii... ale tak to uz je asi cisto vec vkusu si myslim...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 15. Jún 2023 7:41:11 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Ani si neuvažoval teda nad tými druhými prekladmi? Neviem, že či to má vlastne aj nejaké ďalšie výhody okrem toho, že sa dá s tým pracovať ohľadne tienenia? Akože nejaké lepšie vlastnosti tabuľkovo atď.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 16. Jún 2023 7:59:13 
občasný diskutér

... veľmi jednoduchú vec ti poradím... otvor si web spoločnosti heluz... zvoľ si preklady ako kategóriu... úplne napravo budeš mať takú možnosť potom, že porovnať alebo porovnanie, alebo proste takéto niečo... tam tam si len odklikni, ktoré položky ťa zaujímajú a máš to... nemáš zač :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 16. Jún 2023 9:17:51 
občasný diskutér

petrassko nebudem hovorit, ze mi to nenapadlo... jasne, ze ano... ale zena chcela taketo... a este ked sme to aj videli a vedeli si to porovnat, tak nebolo tazke sa rozhodnut...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 16. Jún 2023 13:16:58 
občasný diskutér

Gorhio, tak ty mas prehlad evidentne :-D A v porovnani s inymi su tieto kvalitnejsie? Ty mas aku skusenost?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 19. Jún 2023 7:41:04 
občasný diskutér

viem, ze otazka nepatrila mne, ale tak ja by som povedal, ze sku kvalitnejsie... vsak slobodna diskusia, no nie? :D mam s tymito tehlami skusenost a mozem povedat, ze napriklad tie rozmery, co sa uvadzaju pri tehlach, tak aj skutocne sedia... maju to asi najpresnejsie z tychto vyrobcov, co mi hovoril kamarat zo stavebnin, ze tie rozmery pasuju... a su rovne, uz ked kupujes v dnesnej dobe brusene tehly, tak toto od nich aj ocakavas...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 19. Jún 2023 11:53:18 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tak ono ak mas vlastnu skusenost, tak v tom pripade asi nie je velmi o com :-) lebo kazdy ma svoj nazor a tvrdit moze co chce, ale ked si si to realne sam nevyskusal, tak tvoje slovo nevazi nic :-D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 20. Jún 2023 8:07:40 
diskutér

Joj to najlepší sú takí odborníci, čo majú názor na všetko a o všetkom vedia len oni, ako je čo najlepšie spraviť. Ale akurát tak spoza počítača / telefónu a reálne tehlu ani nevideli a nie to, aby ešte aj niečo sami postavili. Ono tabuľky sú fajn, keď sa človek rozhoduje atď, ale nie je to všetko.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 20. Jún 2023 13:26:22 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

no len praveze z tych tabuliek clovek asi vela nevycita, ked sa stavbarine vobec nerozumie :-) mal by vediet aspon daco, ak chce stavat svojpomocne, inak bez odbornika asi nespravi nic.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 21. Jún 2023 7:47:35 
občasný diskutér

ale vycitas, vsetko co potrebujes vediet, len teda treba ozaj vediet aspon trosku, ze ktore tie udaje su smerodajne pri rozhodovani a pri kupe. sucinitel prestupu tepla je dost smerodajny udaj. ked si budes porovnavat jednotlive tehly a vyrobcov, tak tento udaj je dobre, ked je uvedeny co najnizsi, v podstate je to udaj, ktory hovori, kolko tepla ti unikne cez steny.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 70  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google Adsense [Bot] a 67 hostia