Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Štv 21. Nov 2024 7:36:16

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: stavanie svojpomocne
PoslaťNapísal: Pia 24. Máj 2024 10:07:17 
občasný diskutér

Nie je, klasická tehla je ok :D Ale nie, jasné, že aj iné možnosti sú ok. Ale musím si zastávať to, pre čo som sa rozhodol ja, no nie? Pri všetkom je dôležitý samotný materiál ale aj to, ako sa to spraví.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 27. Máj 2024 13:26:33 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

a ked si staval z tehly tak kolkatku si pouzil? a tak isto na stropy a komin si tiez pouzil tehlu ci tam si isiel uz do niecoho ineho?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 31. Máj 2024 8:45:47 
občasný diskutér

ked uz sa rozhodnem stavat z tehly, tak je pre mna nelogicke, aby som potom na dalsie veci riesil ine stavebne materialy... naco to zbytocne kombinovat... si myslim, ze to potom ani nie je medzi sebou take kompatibilne... ono heluz uvadza, ze maju kompletny stavebny system, cize rozumej, ze aj tehly obvodove aj na vnutorne priecky a dokonca aj ten kominovy system... vsetko si to zlozis ako lego potom... no len take vacsie... :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 03. Jún 2024 8:03:50 
občasný diskutér

Este si zabudol spomenut nejaky spojovaci material. Lebo asi to nebudes len tak ukladat na seba.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 04. Jún 2024 7:40:28 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

no len lego si zlozim za par minut, tu to bude trvat zrejme podstatne o dost dlhsie :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 04. Jún 2024 10:32:27 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

myslim, ze je to porovnanie k legu z ineho dovodu a nie z toho, ze to budes skladat rovnaky cas :D to potom by tam malo byt uvedene este aj to, od do akeho veku je to urcene.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 05. Jún 2024 9:46:33 
občasný diskutér

Skor ine udaje by sa mali pri tom uvadzat, ze kto s tym moze pracovat. Lebo to ked vidim na stavbe niektorych tych robotnikov, tak neviem, ci su sposobili sami od seba na nieco. Preto je dolezity nie len samotny stavebny material, ale aj to, kto z neho bude stavat. Ale spat k tomu lego systemu. Neviem ci okrem spominanej spolocnosti to ma az takto prepracovane do poslednej polozky.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 05. Jún 2024 15:18:09 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

No to by muselo byt riadne velke lego :D Ved kym dom postavis to aj nejaku dobu trva. No inak niekedy tie stavby potom aj tak vyzeraju ked su len tak zbuchane niekym neskusenym. Alebo sa to prejavi az o par rokov.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 06. Jún 2024 8:01:54 
občasný diskutér

ono sa to zacne postupne ukazovat, co nebolo dobre spravene... vidim to u suseda o ulicu nizsie... na prvy pohlad setrilek, ktoremu je luto zaplatit nieco poriadne... bral som si priklad od viacerych, ked som isiel stavat, ale od neho neda nie... tehly som objednal kvalitne u overeneho predajcu, uz to je podla mna zaklad... dodanie nacas... poradil mi aj nejake partie, s ktorymi sa stretol, ale to som mal uz vopred dohodnutych ludi, ktorym som doveroval...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 06. Jún 2024 18:08:12 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Veru to by som si dal bacha na takehoto "poradcu" :D Uz som sa stretol aj s takymi ze si postavili jeden rok dom a zateplovali az dalsi rok, lebo ved usetria :D

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia