Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 14:12:45

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 74  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Automaticke rolety,zaluzie
PoslaťNapísal: Pia 13. Okt 2023 10:02:08 
občasný diskutér

niekomu to tak staci. mne by nie :D tym sa nechcem nikoho dotknut, ale som si tak nejak zvykla, ze na niektorych veciach proste setrit je zbytocne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 17. Okt 2023 7:57:22 
občasný diskutér

To platí podľa mňa pri všetkom, nie že len pri niektorých veciach. Lebo tak čím lepšia kvalita, tak tým aj cena je tomu primeraná. Ale napríklad ja robím tak, že proste tú najdrahšiu možnosť aj tak neberiem :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 18. Okt 2023 11:07:10 
občasný diskutér

mas na to aj nejaky iny dovod okrem tej samotnej ceny? ze asi sa to teda z tohto hladiska az tak nevyplati? aspon teda to si myslim, lebo tiez sme mali pri roznych zalezitostiach rozne cenove ponuky doma vypracovane a rozdiel medzi nimi bol niekedy taky, ze sme nechapali. a pritom tam boli v podstate tie iste polozky uvedene a take, ze z rovnakeho materialu atd.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 19. Okt 2023 9:24:33 
diskutér

To je dost zvlastna taktika, ze si das spravit cenovy ponuky a tu najvyssiu rovno zavrhnes. Ale vlastne ani nie tak kvoli cene. Takto som sa zatial este pri nicom nerozhodoval haha.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 20. Okt 2023 8:02:22 
diskutér
Obrázok užívateľa

tak ja neviem, mozno preto, ze aby si vedel, v akom rozmedzi sa to pohybuje? ale ozaj akoze ked je to o tom istom, ze rovnake rozmery, materialy a vsetko a cena je rapidne vyssia a v podstate bezdovodne, tak asi to smrdi niecim.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 23. Okt 2023 9:29:42 
občasný diskutér

Vôbec sme netušili, koľko by nás mohlo vyjsť tienenie. Aj keď sme sa snažili si to nejak porovnať so susedmi, ktorí si dávali už robiť, tak to bolo všetko len také orientačné. My sme sa nakoniec pohybovali niekde medzi tými ich cenami. To som akože rada, však čo si budeme. Len my sme potom pridávali aj vnútorné tienenie ešte.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 24. Okt 2023 9:03:52 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

toto je podla mna najhorsie, co ludia robia. ze vsetko porovnaju s kazdym. to je tak proste pri malych detoch, pri autach, pri domoch, pri zarobkoch, proste pri vsetkom. vsak naco sa budem riadit v podstate pre mna cudzimi ludmi a ich zalezitostami.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 9:38:25 
občasný diskutér

nespravis nic, taki proste sme. bud rada, ze aspon u vas sa k tomu pristupuje zodpovedne a uvedomelo. nie kazdy ma taketo vlastnosti :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 8:45:14 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Chcem sa opýtať na japonské steny alebo ako sa to presne volá. Takýto typ tienenia ste niekto nedávali? Budeme prerábať kanceláriu, tak som pozeral, čo by sa tam dalo dať na okná a toto ma celkom zaujalo. Len neviem, ako sa to správa, keď je ozaj teplo a praží slnko, či to vie nejak eliminovať aj prestup toho tepla. Okná sú veľké a po celej jednej strane.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 02. Nov 2023 12:41:19 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Japonské steny alebo aj vertikálne žalúzie trebárs. Je to fajn, že aj keby si chcel otvorený priestor, keby si potreboval na nejakú poradu alebo tak, tak to ľahko vyriešiš. A zase vytvoríš rýchlo aj súkromie. Mne sa to páči ako riešenie. Skús si pozrieť Isotru, tam majú oboje.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 74  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia