Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 19:34:37

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 74  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Automaticke rolety,zaluzie
PoslaťNapísal: Štv 13. Júl 2023 10:08:11 
občasný diskutér

Dobre si spravil, lebo inak by to boli stále len dohady a tipovanie, čo sa ako dá a čo sa ako nedá. Takto je to tu pekne na obrázku a ešte aj popísané. Voči tomu sa už nedá hádam nič namietať. Len teda možno taká podotázka, že či výber spôsobu montáže je čisto len na zákazníkovi, alebo to od niečoho môže závisieť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 19. Júl 2023 9:50:15 
diskutér

Uz sme to chcel riesit davnejsie, ale nevyslo to nejak. Tak sa chcem narychlo este opytat. Vonkajsie rolety alebo zaluzie? Co preferujete? Nejde mi o to, ze jedno sa da aj naklapat, rolety sa len vytahuju a stahuju. Ale z takeho toho ineho hladiska, co je vyhodnejsie a co ma ake pre a proti. Diky.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 20. Júl 2023 8:28:39 
občasný diskutér

Rolety ti spravia väčšiu tmu a dokážu aj lepšie zamedziť hluku. Takže ak ti to je jedno, tak by som asi rolety riešil. Aj z hľadiska bezpečnosti sa dajú považovať za taký prvok, ktorý prispieva k ochrane domu a majetku, keď sú zastreté samozrejme.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 25. Júl 2023 11:15:29 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Som citala volakde, ze aj ako taky bezpecnostny prvok vie sluzit toto vonkajsie tienenie. Je to ozaj tak? Aj ste sa s tym niekto stretli pri takejto situacii, ze vam to tienenie bolo napomocne?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 27. Júl 2023 7:47:03 
občasný diskutér

Do istej miery áno. Pokiaľ sa bavíme teda o hliníkovom vonkajšom tienení, tak to je ozaj dostatočne pevné. A teda by som sa pozrel, ako by sa niekto skúsil cez to dostať do domu, keď máš tienenie spustené dolu. Plus k tomu na bezpečnostné dvere, tak to si myslím, že je dostatočné zabezpečnie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 01. Aug 2023 9:52:58 
občasný diskutér

Neviem, ci by sa o to vobec niekto pokusal, ked mas to tienenie takto dolu a este aj zastrete. Vsak to by musel byt uz ozaj ten clovek zufaly, aby sa o nieco taketo pokusal :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 02. Aug 2023 8:40:09 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

to mi asi nenapadlo ani sa takto na to pozerat... ze z toho pohladu, ze to aj chrani do istej miery ten dom... a ked mate takto vonkajsie, tak potom vnutri uz nemate nic dalsie na oknach?... mne by sa to asi ziadalo este nieco proste... aspon tak som teraz zvyknuta, bola by to velka zmena pre mna...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 03. Aug 2023 11:43:38 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

myslim, ze na to asi nie su ziadne kriteria alebo pravidla. spravis si tak, aby to tebe vyhovovalo. niekto si neda nic, niekto si da zaclonu, zavesy, niekto dava aj vnutorne tienenie, aj ked ma vonkajsie. ono aj zalezi, ze ci vonkajsie mas rolety alebo zaluzie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 04. Aug 2023 11:14:09 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tak potom som sa dobre docitala. Ja si uz radsej takto overim informacie, ku ktorym sa dostanem a nie som prave presvedcena o tom, ci je to aj pravda. Lebo popise sa kadeco, s tym sa uz asi kazdy z nas stretol. Tak nech potom nahodou nie som ja ta, co bude dalej sirit nejake pripadne nezmysly.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 23. Aug 2023 9:57:43 
občasný diskutér

Je to istota, keď už rovno na začiatku máš takéto informácie, potom sa s tým lepšie robí ďalej. Ak budeš čerpať informácie priamo z webu výrobcu, tak si myslím, že tieto sú overené a dosť spoľahlivé. Isotra patrí medzi takýchto výrobcov jednoznačne. Plus sa vieš dočítať nie len o tienení na ich webe ale majú tam aj články o rôznych veciach, čo ti vedia byť v domácnosti nápomocné.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 736 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 74  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia