Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 12:50:32

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 84  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Sprchový kút vs vaňa
PoslaťNapísal: Uto 05. Dec 2023 7:47:33 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

osobne som si myslela, ze je to vlastne jedno, ze taketo nieco musia mat vsetky vane, ale dobre, ze si nas teda vyviedol z miery, ze aspon viem, ze nie je znacka ako znacka a musim si to vopred pozistovat, nemas ty nahodou s takymto povrchom skusenost, zeby si mi rovno daco vedel poradit??

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 06. Dec 2023 10:46:12 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

to teda nemusia a ver mi, ze to ani nemaju vsetky vane od vyroby. vlastna skusenost :D viem, ze kaldewei ma taketo povrchove upravy a vane ma smaltovane, co je dalsie plus. tak vyskusaj pozriet. myslim, ze si nieco vyberies, lebo tak zase vana je proste vana, tie dizajny sa az tak nelisia podla mna, skor ide o tu kvalitu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Dec 2023 9:50:40 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ano? to idem pozriet teda toto, co pises, lebo to je podla mna velke plus, ked je takato uprava na tom, da sa to akoze dodatocne pridat na akukolvek vanu? ci to uz musim si vybrat z ponuky vanu ktora upravu ma?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Dec 2023 11:19:07 
občasný diskutér

Len pozor na to, či je to úprava, ktorá sa na vaňu dáva dodatočne alebo sa aplikuje už pri výrobe, to je rozdiel. Asi nemusím hovoriť, ktorá je potom trvácnejšia. Takže na toto treba myslieť už pri kúpe. Buď kúpiš vaňu s úpravou na predajni, alebo ti ju predajca objedná, alebo si ju vieš aj sám objednať cez tie ich eshopy.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Dec 2023 7:30:54 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

čiže ideál je už si kupovať vaňu s úpravou, nedávať to dodatočne robiť, toto je pre mňa novinka, myslel som, že to je jedno a teda nie je smalt akože chladnejší? na pocit??

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Dec 2023 13:26:17 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

neviem, ci chodis vanu hladkat alebo co, ked ide o to, ci je smalt chladnejsi. vsak ked sa ides okupat, tak si tu vanu najskor hadam oplachnes, napustis a potom do nej vlezies. ale zase napriklad v smaltovanej vani ti ta tepla voda dlhsie vydrzi.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Dec 2023 8:26:08 
diskutér

myslim, ze skor mu islo o to, ze ci sa neochladi voda skor, ale tak si to dal na pravu mieru, takze potom asi velmi chladna nie je, ked dokaze teplo udrzat :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Dec 2023 11:25:50 
diskutér
Obrázok užívateľa

my mame smaltovanu vanu doma, podla mojej skusenosti vana mozno chladnejsia je, ako plastova, predsa len je to kov alebo co, neviem presne, coho je smalt zliatina. ale to vobec neriesim, sprchujem sa teplou vodou, moj muz hovori, ze vriacou, heh. a ano, ked sa kupem, tak ta voda vydrzi fakt dlho tepla, ze si nemusim dopustat vodu, ako ked sme mali predtym plastovu vanu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 13. Dec 2023 8:26:11 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Toto myslim, ze mnohym ludom zalezi na tom aby ta voda vydrzala co najdlhsie tepla. Lebo ved aj pri detoch, tie chcu byt vo vani celu vecnost.
Nestalo sa vam zeby sa nam vana zafarbila od niecoho? Lebo napriklad ked si manzelka zmyva farbu z vlasov, lebo sa farbi doma, tak to je strasna farba a mam obavu aby to vanu nezafarbilo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 15. Dec 2023 10:32:29 
občasný diskutér

Ježiš ani nehovor, to najskôr je zázrak dostať deti do vane a potom zázrak číslo dva je dostať ich z tej vane von :D Mám takú skúsenosť so zafarbením od červenej farby na vlasy, ale to pri plastovej vani. Čil pri smaltovanej sa ešte také nestalo, klop klop.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 84  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia