Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 17:05:05

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 84  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Sprchový kút vs vaňa
PoslaťNapísal: Pon 23. Okt 2023 8:43:51 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

preco by sa neoplatilo do toho ist? vsak to je jedno, ci biela, ci cierna, seda alebo aka bude ta sanita. to je proste len farba. asi sa prihliada skor na ine vlastnosti pri tej vani. jasne, chapem, esteticka stranka je tiez dolezita, ale tak nijak to na funkcnosti neubera ani nepridava.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 23. Okt 2023 18:54:02 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

skôr by som povedal, že práve pri takýchto farebných prevedeniach je dôležitá kvalita. vieš kúpiš lacnú variantu a len umývaním samotnej sanity zoderieš farbu. trendy sú všeliaké, ale v takomto prípade by som už investoval. aj ste nejakú už pozerali?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 24. Okt 2023 15:04:58 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

nooo v tom mas pravdu aj ked teda sam neviem, ci by som si ciernu len tak vybral. my mame ciernu kuchynsku linku a viem, ako je na nej vsetko vidno, tak napriklad na sanite to musi byt este horsie

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 10:59:27 
občasný diskutér

treba si položiť otázku, či chceš zariaďovať podľa aktuálnych trendov, alebo podľa svojho vkusu. čítal som, že keď niečo kupuješ, akože zariadenie domov, tak si máš položiť, takú smiešnu otázku, že keby to predávaš o 10 15 rokov, či by to niekto chcel a kúpil to. proste treba sa zamerať na veci aj pri tom dizajne, aby to nebolo "in" len chvíľkovo. sú kúsky, ktoré sú trendy roky a týmto smerom treba podľa mňa ísť. je to také dá sa povedať eko hľadisko. plus aj vane vedia byť eko, taký smalt keď si zoberieš, tak je to recyklovateľný materiál. plus a záruka, ktorú dáva napríklad kaldewei na takéto vane je tridsať rokov.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 14:43:16 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

noo to je v celku zaujímavý pohľad a chápem, kam si tým mieril. trendy sa môže a teda si myslím tiež, že sa veľmi rýchlo menia. a ak máš rád dizajn, niekedy áno, môže byť ťažko natrafiť v prípade predaja na niekoho, kto má taký istý vkus. takéto veci by sa mali skôr možno riešiť cez doplnky. 30 rokov? ako to je v celku dosť. po pravde som sa nestretol ešte s takou dlhou zárukou pri sanite

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 9:48:53 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

akoze co myslis, ze sa riesi cez doplnky? predaj? kupa? ci co?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 15:36:44 
občasný diskutér

A tak vsetko sa da zas vymenit. Vela ludi, ktory kupia dom alebo byt po niekom proste ocita s tym, ze tam nejaka ta rekonstrukcia prebehne a dotvoria si priestor podla svojho obrazu

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 03. Nov 2023 8:58:02 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

To je samozrejmost podla mna. Ono aj ked kupis zariadene napriklad, aspon ciastocne, aj tak mas skor ci neskor potrebu si nejake veci pozmenit, vymenit a spravit tu domacnost viacej podla seba. Ono kupelna a kuchyna su podla mna take hlavne veci, co sa zvyknu menit.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 9:50:59 
diskutér

Len zase taky nabytok, to je jednoduchsie kupit nove a len vymenit za predosle. To nevyzaduje ziadne vacsie zasahy. Mozno o to viacej si zase daju ludia zalezat pri tych prerabkach, ako pises ty, ze pri kuchyni alebo kupelni. Kuchynska linka nie je lacna zalezitost, to nechces menit pravidelne. A zase kupelka, ked sa robi, to je tiez dost velky zasah, ked sa to vsetko aj osekava a osadza sa vana atd.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 12:29:40 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Chceli sme len sprchovy kut, ale coraz viac ako sa so zenou doma rozpravame tak sme prisli na to, ze by ideal bol aj jedno aj druhe. Ze ani vana by nebola zle rozhodnutie. Ale chce volne stojacu. Mate niekto skusenost po case? Po par rokoch? Ci je to dobra volba??

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 84  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia