Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 30. Dec 2024 19:04:05

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 84  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Sprchový kút vs vaňa
PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 14:16:22 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

moze byt, clovek y si mal a to najst cas a nekupovat vsetko len tak zbrklo a na rychlo. mozno maju predajcovia nejake kvoty kolko coho by mali predat, inak si to nejak neviem vysvetlit.. proste u istych veciach su tie klasicke overene materialy najlepsie... tak ste sa potom vratili naspat ku klasike?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Sep 2023 7:47:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tak to isto maju, vsak ono takyto predajcovia su asi vo vacsine pripadov plateny okrem ineho z toho, kolko coho predaju, ze maju nejake podiely z trzby. Hmmm co je pre teba v tomto ohlade klasicky material? Akrylat? Smalt? Nieco ine?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Sep 2023 13:15:14 
občasný diskutér

tak ja si napriklad pod pojmom klasicka vana predstavujem poctivu smaltovanu vanu. nevravim, ze tie akrylatove su nejak zle ale hlavne co sa zivotnosti tyka, mi pride smalt trvacnejsie a hlavne, ak sa aj poskodi, furt sa to da nejak opravit, nie?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Sep 2023 9:34:50 
občasný diskutér

v tomto je nasa predstava rovnaka... radsej smaltovana ako akrylatova... zivotnost sa odvija aj od toho ako namixuju tu zmesku na vyrobu... to ma tiez kazdy vyrobca svoju "recepturu", niekto ju ma lepsiu, niekto horsiu... ale tak nikomu nic nebrani v tom, aby to stale nevylepsovali, vsakze... co sa tych oprav tyka, tak opravis vsetko, da sa... ale tak uz len to, ze pri tom smalte ti hrozi isto menej nehod, ktore by bolo treba opravovat....

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Sep 2023 13:56:05 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ono su taketie pasty na zakrytie v pripade, ak sa vana osrie alebo podobnem no teraz su isto tie materialy ako ste pisali niekde inde takze uz zvladnu aj nejaku tu nehodu bez poskodenia. ved vane sa uz robia so zabudovanou hudbou, virivkami, roznymi spa vychytavkami, ved o tom sa nam pred 10 - 15 rokmi ani len nesnivalo

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Sep 2023 10:23:22 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- zase nie je nehoda ako nehoda, ale uz pre ten pocit, keby kupujem novu vanu, tak vyberam taku, aby bola pevna a aby teda aj odolala nejakym oderom a podobne. nieze deckam popadaju hracky pri kupani alebo proste cokolvek padne do tej vane a ze by sa hned poskodila. tak toto su uz take vychytavocky, co stoja za to, to ani nie kazdy ale robi take vane.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Sep 2023 13:50:35 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

to je jasne, ono ide vsetko dopredu a aj tie samotne materialy sa v celku pohli niektorymi smermi dopradu. firmy vedia, ze ludia chcu za obstaravaciu cenu co najviac a udrzatelnost a zivotnost je asi to najdolezitejsie, co ludi zaujima. smalt je akokolvek voci akrylatu odolnejsi

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 14. Sep 2023 8:40:51 
občasný diskutér

toto je moje, taketo porovnania, to je nieco pre mna :D pretoze tiez som v tomto zastanca smaltu, ked si mam vybrat a vsak sme si aj taku vanu vybrali. ked si to mame teda porovnat, tak smalt je jednoznacne odolnejsi vodi teplote, voci poskriabaniu, je tam vyssia chemicka odolnost, taktiez aj odolnost voci uv ziareniu, co si malokto mozno uvedomuje. vedel by som pokracovat aj dalej, asi bude stacit aj tolkoto prikladov na zaciatok.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 18. Sep 2023 11:06:20 
občasný diskutér

Tiez by som vedel pokracovat v tomto zozname, pretoze tiez som kupoval smaltovanu vanu. Ale to sa da pocitat uz na roky, kolko to bolo dozadu casu. Ale myslim, ze tento vyrobca, co sme kupovali od neho, tak funguje stale. Je to nemecky vyrobca, lebo proste kvalita. Kaldewei sme kupovali, ak by sa niekto chcel na toto pytat, tak usetrim cas.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 19. Sep 2023 11:40:32 
občasný diskutér

michaloo tak kludne dopln aj dalsie benefity, ked hovoris, ze by si vedel pokracovat este aj dalej. akoze staci na rozhodnutie aj toto si myslim, ale nie je na skodu, ked to skompletizujes.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 84  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia