Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 13:19:25

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 84  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Sprchový kút vs vaňa
PoslaťNapísal: Str 06. Mar 2024 14:33:34 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

No len tie ceny na eshopoch a v predajniach su kadejake a niekde najdem ten isty produkt za dve rozne ceny, tak potom o com to je? A ked o tom neviem ani tuk a nemam po ruke muza ktory sa aspon trochu vyzna? Mna by lahko oklamali keby mam nieco takto sama robit :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Mar 2024 9:33:44 
občasný diskutér

Bohužiaľ to je pravda, že ten istý produkt nájdeš za rôzne ceny. Preto sa treba tomu povenovať a popozerať si, kde sa ti čo viacej oplatí. Nie je iná možnosť. Ale neboj sa, neoklamali. Však keby sama ideš niečo takéto kupovať, tak by si si dala na tom záležať, aby ťa niekto neošmekol.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Mar 2024 14:45:48 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

A kde mam zarucene ze ked si tu vanu alebo vanicku na sprchac kupim tak bude aj udrzatelna? To ti nevie hocikto len tak zarucit, no je to dost tazke si len takto vyberat ked moc do toho nevidis.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Mar 2024 9:57:49 
občasný diskutér

udržateľnosť myslíš teraz v akom zmysle? lebo akože jednotlivé tie druhy, materiály, z ktorých sa vane a vaničky vyrábajú, tak to proste vieš, ktorý je udržateľnejší viac ako iný. taký plast, akrylát, to nie je bohviečo z tohto hľadiska. skôr by som odporúčal ísť do smaltu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Mar 2024 14:50:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Je niekde niečo také kde by som si mohol pozrieť vybrať poprípade vyskúšať - myslím iba či by mi veľkostne sedela vaňa :D No teraz nemyslim klasicke tie velke predajne ale ozaj nieco kvalitne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 13. Mar 2024 14:05:00 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

A smaltova vana nie je praveze viac smyklavejsia? Ja by som potom ocenila aj nejake bezpecnostne prvky.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 15. Mar 2024 11:05:44 
občasný diskutér

Podľa mňa rovnako ako každá iná. Ale tak zase vieš si dať u niektorých výrobcoch protišmykovú úpravu, takže potom sa netreba báť toho, že by si sa pošmykla, alebo teda nejaký iný člen domácnosti. Ideálne pri malých deťoch a starších ľuďoch najmä.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 18. Mar 2024 12:13:19 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

podla mna to oceni kazdy, nie len tieto dve vekove kategorie. ale tych uprav co sa daju dat by malo byt viacero, nie? ci len takto protismykova? ako nie ze by to bolo malo, vsak niekedy ani to nebolo. doteraz pamatam na legendarnu podlozku gumenu u starkej vo vani. som si povedala, ze to taketo nieco v zivote doma mat nebudem, radsej budem riskovat to, ze by som padla v tej vani :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 18. Mar 2024 13:32:23 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

No tak ale za tu protismykovu upravu sa zase nieco aj priplaca a nevysucha sa to casom? Alebo nejako neopotrebuje ?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 19. Mar 2024 12:26:26 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tak jasne, nieco sa za to priplaca, ale nie je to ziadna horibilna suma. a zase na druhej strane si treba uvedomit, ze to mas uz proste na furt, nijak sa to nemusi renovovat alebo co. aspon teda co som sa docitala o tejto uprave co ma kaldewei. radsej jednorazovo takto zaplatit pri kupe novej vane a mas vystarane.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 84  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia