Však hej Horarka, to je taký výber, že som len pozerala. Ani som nevedela kam skôr mám ísť pozrieť. No a poskúšať ovšem, to tiež musí byť, keď sa ide sedačka vyberať. Nech viem od začiatku, či mi bude pohodlná a či nebude tlačiť nejako

By ma mrzelo, keby sa na to prišlo až doma.
Sakxia ale to vôbec nevadí, popozerala si si aj ty a aspoň do budúcna budeš vedieť, kam ísť pozrieť, keď budete kupovať niekedy novú sedačku

Nemá to každý blízko, ale oplatí sa aj pricestovať pár kilometrov. To asi nikto neoľutuje potom, že tam išiel pozrieť. To hej, predajcovia sú tam milí a pomôžu, zvlášť, keď vidia niekoho bezradne blúdiť pomedzi vystavené sedačky

Pravda s tými akciami Milida, aj keď som ja bola, tak mali zľavy na nejaké výpredajové posledné kusy

Zrejme potrebovali spraviť miesto pre novú kolekciu, alebo také niečo. Nedávno bola aj nejaká víkendová akcia. Je dobré to sledovať, keď človek vie, že bude kupovať novú sedačku. Môže sa mu podariť takto ušetriť aspoň pár korún a kúpiť si niečo iné. Hoc aj vankúše k novej sedačke napríklad
Deminka tak jest. Radšej v kľude si pobehať bez zbytočných rečí niekoho, komu sa do toho nechce. Nie sme v tom samé, ktoré majú takýchto chlapov doma

Ale zase mňa by tiež nebavilo s ním chodiť po obchodoch, keď ide kupovať nejaké pracovné nástroje, alebo keď berie auto do servisu.