Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 22. Dec 2024 7:19:36

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 535 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 54  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Bioklimatická pergola
PoslaťNapísal: Pia 18. Aug 2023 8:20:32 
občasný diskutér

podla mna je aj tak najlepsie, nechat si to zamerat priamo firmou, to je predsa najpresnejsie. ked si zoberies, ze ti pridu pergolu aj namontovat, tak nech si to vymeraju, ako potrebuju, aby vsetko sedelo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 22. Aug 2023 7:41:29 
občasný diskutér

Pergolu hej, ale ja som si dával len prístrešok pre auto a to som si zaberal sám akože. Tam nehrali nejaké centimetre rolu, mohlo sa to posunúť, keď bolo treba, ale našťastie to sedelo tak, ako malo. Ale kľudne by som doprial domu autu aj tú bioklimatickú, ale to by bol asi moc luxus :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 23. Aug 2023 8:07:19 
diskutér

Tak to je niečo iné by som povedal. Keď máš vlastne neobmedzenú plochu, kde môžeš prístrešok umiestniť, tak je to o inom, než pri terase, kde sú pre niekoho dôležité ozaj všetky centimetre. To býva teraz dosť často, keďže aj na tej ploche chce človek niečo ušetriť, tak zas nie každý si dovolí obrovské terasy.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 24. Aug 2023 9:46:08 
diskutér

terasa podľa mňa nemusí byť zase nejaká veľká. hlavne aby sa tam dalo spraviť nejaké to sedenie, nejak ju zastrešiť, aby sa tam dalo existovať aj teplách a to je celé. aspoň toto sú také moje požiadavky na terasu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 24. Aug 2023 11:39:00 
občasný diskutér

pistinko a este by si mu tam potom mohol dat aj screenove rolety, aby to malo na komplet. vsak ked uz takato starostlivost, tak so vsetkym, co k tomu patri :D ale teraz bez srandy. tie rolety sa hodia podla mna aj k tej pergole. a je dobre mat asi nejak vyriesene tienenie aj z tych bocnych stran.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 25. Aug 2023 9:06:48 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Si robíte z toho srandu, ale stavím sa, že sú aj taký ľudia, čo sa takto mega o auto starajú, že mu doprajú pomaly viacej ako sebe :D Ale taká otázočka, niekto ste dávali tie screenové rolety aj priamo na okná? Či to je blbosť?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 30. Aug 2023 10:31:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ale hej, to nepochybujem, že aj takýto ľudia sa nájdu. však zase nie je auto ako auto a keď má niekto auto v cene domu, tak prečo sa oň aj náležite nepostarať. to by mi už asi nedalo len tak nechať také auto stáť na ulici bez ničoho. keď ho nedávať do garáže, tak prístrešok je samozrejmosť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 05. Sep 2023 9:34:15 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

pristresok ano, ale tu uz padli take navrhy, ze auto postavit bioklimaticku pergolu. akoze v ramci srandy to bolo hadam myslene :D tak ale to by bolo uz moc si myslim. na terase je taka pergola fajn, viem, o com hovorim. ale zase ako by bola prospesna tomu autu, to si predstavit neviem.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 06. Sep 2023 10:44:12 
občasný diskutér

Auto je asi srdecne jedno, ci tam nejak prudi vzduch alebo co. Vsak tam staci normalny pristresok, to kto prisiel s takymto napadom. Ide o to, aby na auto neprazilo nonstop slnko, neprsalo nad, nesnezilo. Takze tam zase vela netreba. Na terase to je ine, tam si uz chces dopriat aj nieco viac, ked je moznost. Isotra robi tieto bioklimaticke a robi aj pristresky, tak je moznost vybavit to aj jednym vrzom.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 9:44:34 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Potom by sa možno aj nejaká tá zľavička vedela pritrafiť, ak by sa robila takáto väčšia objednávka. Zvyknú to tak predajcovia mať, že pri väčších objednávkach vedia spustiť nejaké tie percentá z celkovej ceny dolu.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 535 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 54  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia