Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pia 08. Dec 2023 7:28:39

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 818 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 78, 79, 80, 81, 82  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Pon 13. Nov 2023 12:10:37 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

lokma, len pri stavbe murovaného domu je často problém, že musíš čakať, kým stavba sadne, keď zakladáš prvú radu tak tiež proste sa založí a musí sa čakať a veľa iného, takže ono sa to nezdá, ale ten čas sa tam nazbiera, oveľa rýchlejšie a jednoduchšie ide stavba montovaného drevodomu :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 13. Nov 2023 12:55:43 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

plaso ako dlho vam trvala stavba doma? podla toho, co pises tak nejakeho pol roka??

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 14. Nov 2023 13:09:58 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Hrontie - Približne pol roka, 5-6 mesiacov môžeš rátať, aspoň teda s Kontraktingom tak to vychádza, aspoň u nás to tak bolo. Záleží samozrejme aj od toho aký je projekt a veľa iného.
Ale do roka bývaš, keď to ide všetko raz dva. Lebo potom samozrejme vnútro treba vyriešiť, ale ono sa to dá stihnúť rýchlo :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 14. Nov 2023 14:07:53 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

To uz asi kto sa ako ponahla :-) Hlavne, aby sa nic "zvonka" nezanedbalo, vnutro - to uz je radost zariadovat si myslim:) To uz si beriem ja na starost :-D Este by ma zaujimalo - tych 6 mesiacov - tam je zaratane teda aj ta prvotna komunikacia s projektantom aj vsetko alebo len cisto samotna stavba?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 20. Nov 2023 10:32:59 
občasný diskutér

tak nábytok a také veci, to je potom úplne o inom, to už je len také doťuknutie. Ale treba dobre vyriešiť stavbu domu, okná, dvere, vykurovanie, izoláciu, strechu, tých otáznikov je veľa, aj keď som stavia firma, viem o tom svoje, ale teda s firmou je to jednoduchšie, keďže oni tiež už vedia ti z praxe poradiť :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 20. Nov 2023 14:06:01 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ako to prosim vas funguje, kazda firma, ktora vam postavi montovany dom, tak vzdy je to na kluc akoze hned na hotove ci zalezi od firmy a maju to takto len niektore?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 21. Nov 2023 12:58:48 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

myslim, ze pri kazdej firme je to tak, ze montovany drevodom mas pomerne rychlo postaveny, aspon taka je moja predstava, lebo pri montovanom dome, tam sa to nema preco nejako zbytocne predlzovat si myslim, ze vobec to nie je treba.
avsak to ako dlho to trva, to ide o to ako to firma robi, proste ci to je pol roka alebo viac, hlavne vsetko sa treba vopred informovat :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 21. Nov 2023 15:11:25 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tak polroka je krásna predstava, tiež by som chcel takto rýchlo bývať :) Ja mám v pláne stavať v najbližšej dobe, samozrejme nie sám, to by som si dal :D Pozemok mám, v tomto smere to mám o niečo jednoduchšie, ale teda neviem, či si vie každá firma poradiť s akýmkoľvek terénom, lebo tamten môj nie je zrovna najrovnejší. To by som tiež potreboval nejako vyriešiť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 23. Nov 2023 12:20:20 
občasný diskutér

Koloman tak ono keby si staval sam, tak je to aj na dlhsie, aj si musis ovela viacej veci pozistovat, aby si vedel ako postupovat a podobne, no ja sam by som si na to netrufol. Nemam na to, to priznavam.
Je jednoduchsie podla mna si pozistovat o firme, pozriet ako dlho su na trhu, ake stavby maju za sebou a taketo veci.
Tak to potom zalezi, ci chces dat firme robit komplet vsetko, ze aj zakladovu dosku alebo tu si urobis vo svojej rezii, ze ti ju urobi niekto iny a oni potom len postavia dom.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 27. Nov 2023 15:37:51 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Predpokladam, ze najlepsie je asi to vyriesit tak, aby to cele urobila jedna firma, nie? Ak by zakladova doska nebola spravena na 100% dobre, tak asi by v tom nikto pokracovat nechcel :)

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 818 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 78, 79, 80, 81, 82  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia