Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 05. Apr 2025 18:47:59

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 88  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Terasa - aka podlaha?
PoslaťNapísal: Štv 17. Aug 2023 10:29:50 
občasný diskutér

Tak tou drevenou podlahou by si si asi moc nepomohol. Akoze smykat by sa na nej nemalo, to je asi jedina vyhoda, ale to je tak vsetko. Drevoplastove dosky trebars?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 18. Aug 2023 7:25:04 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

záleží, ktoré kritériá sú pre koho dôležité. ak by som hľadal niečo protišmykové, tak by som na sto percent nešiel do dlažby. kolegyňa sa nedávno sťažovala, že aj keď kúpili drahšiu dlažbu, čo mala aj označenia, že je fest protišmyková, tak aj tak sa na nej šmýka, keď je mokro. a to pri bazéne napríklad máš stále, keď ho využívaš.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 21. Aug 2023 8:01:39 
občasný diskutér

Hej, ono sa to podla nejakych kategorii oznacuje, podla toho, kde sa ta dlazba pouziva. Ale ako vidim, tak asi sa neda spolahnut ani na to oznacenie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 22. Aug 2023 8:38:16 
občasný diskutér

to dlazba je podla mna nevyspytatelna v tomto :D a pri terasovych drevoplastovych doskach sa to neda zvolit? tam nie je tiez taketo nieco, ze by bolo na vyber z viacerych kategorii?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 24. Aug 2023 7:21:43 
diskutér

myslis akoze co sa tyka tej protismykovosti? tam to funguje inak. pretoze sa ta uprava nepridava dodatocne ako pri dlazbe, ale uz je dana od vyroby. aspon teda pri tych kvalitnych, dobrych doskach to je takto. ono vela zalezi od toho, ako sa vyrabaju, to si malokto uvedomuje.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 25. Aug 2023 7:16:07 
občasný diskutér

a myslis, ze kolko potencialnych zakaznikov pozera na to, ako sa dosky vyrabaju? podla mna vacsina hladi akurat tak na to, ako dosky vyzeraju a aka je ich cena. cim nechcem teraz povedat, ze je to tak spravne :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 30. Aug 2023 9:52:54 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

asi sme rovnakeho nazoru, ze toto riesi pri kupe fakt male percento ludi. ale tak mozno aspon niekto si z tohto zoberie ponaucenie a odsleduje si to. aj ked si myslim, ze ked prides niekam do marketu a opytas sa predavaca, ako boli tieto a tieto dosky vyrobene, tak asi ti nebude moc mat co k tomu povedat :euforia:

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 05. Sep 2023 9:00:16 
občasný diskutér

zalezi, kam pojdes tie dosky kupovat, jasne, ze v predajniach typu mm a obi a podobne ti nebudu vediet poskytnut taketo informacie. mam pocit, ze to niekedy ja viem o tych veciach tam viacej, ako ti predavaci. ale ked pojdes do takej predajne, ktora sa sustreduje vyhradne, alebo teda vo velkej miere na taketo nieco, tak to je potom o inom. trebars timbermax treba vyskusat navstivit, ak ide teda o tie drevoplastove dosky, tam vedia pomoct a poradit.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 06. Sep 2023 9:34:09 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tak takéto predajne by som asi práve nevolil na nákup podlahy na terasu. Osobne som za to, aby mi tá terasa vydržala čo najdlhšie bez toho, aby ju bolo treba obnovovať a renovovať :!:

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Sep 2023 9:42:38 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Niekedy si nepomôžeš, niekedy financie nepustia. Ale tak ja osobne by som aj tak radšej počkal, nejak to vydržal len s takou polovične spravenou terasou a potom ju spravil poriadne. Asi lepšie takto, ako kúpiť niečo, čo nevydrží a budeš to musieť aj tak po čase prerábať. Dvojitá investícia tým pádom, dvojitý čas pri tom stráviš.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 88  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia