Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 05. Apr 2025 18:09:21

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 535 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Bioklimatická pergola
PoslaťNapísal: Štv 07. Júl 2022 7:48:49 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tibinono však normálne ako pri všetkom, si vyberieš a skontaktuješ sa, že by si mal záujem o cenovú ponuku. Prípadne si aj sám vieš dať vypracovať, že si pozadávaš údaje a všetky veci, čo by si chcel. Niektoré spoločnosti to majú už takto spravené, že na svojich stránkach majú také konfigurátory, prípadne aj fungujú aj na sociálnych sieťach, tak aj tam sa vieš skontaktovať.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 07. Júl 2022 13:37:54 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- vies mi aj napisat, ze kde najdem taketo konfiguratori? rad by som si to prebehol sam najskor, keby som to aj takymto sposobom nakoniec neobjednaval. ale nech viem, ze ake su tam moznosti, co vsetko tam treba pozadavat a tak.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Júl 2022 8:10:51 
občasný diskutér

Ahojte, zaujímalo by ma, že ako sa cenovo pohybujú takéto pergoly? To si viem všetko zistiť cez ten konfigurátor bez toho, aby som niekam chodila? Myslím, že som to dobre pochopila. Ale ak ju niekto máte a že by ste mi vedeli z vlastnej skúsenosti povedať, to by bolo asi lepšie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 08. Júl 2022 11:54:54 
diskutér

Celkom nerozumiem tomu, prečo ti nestačí si spraviť vlastnú cenovú ponuku, ale potrebuješ vedieť, že koho na koľko vyšla pergola. Však aj tak ju vidieť zrejme nebudeš a čisto keď dostaneš len cenu, tak podľa toho je dosť ťažko sa orientovať, lebo nevieš, čo všetko tam môžeš zarátať. Fakt skús radšej ten konfigurátor ak sa nechceš hneď skontaktovať so spoločnosťou. Sama si navolíš rozmery, ovládanie, osvetlenie a všetko okolo toho a budeš vedieť rovno cenu svojej vlastnej pergoly.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Júl 2022 7:04:01 
občasný diskutér

rovno aj osvetlenie sa da navolit pri objednavani tej pergoly? este su tam aj nejake dalsie taketo vychytavky?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Júl 2022 13:28:40 
občasný diskutér

Ale to je jasna vec, ze sa da. Ako je pravda, ze teda asi nie kazdy predajca to bude mat zahrnute v ponuke, ale co som napriklad tak zbezne prebehol Isotru, tak tito to tam mali. Aj kadeco ine. Ale nakolko u nas sa tento rok robila strecha, takze pergola do uvahy uz nepripada, tak som to ozaj len tak orientacne pozeral. Na pergolu si budeme musiet pockat minimalne do dalsieho roka este u nas.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Júl 2022 9:15:50 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- kamosi a co ten konfigurator, co sa spominal? mam aj premyslene, ako by ta pergola mohla vyzerat atd, len nechcem hned behat k predajcovi, radsej by som si takto zistil sam, ze kolko by ma to stalo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 12. Júl 2022 12:05:38 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

vsak a to si nepostrehol, ze kde ho najst? ked o nom vies, ale ze kto ho ma to nie. nejake neuplne info. no nic to, aby som teda nebol moc odveci, tak Isotra je v tomto fajn, tam to vies najst, ze si vsetko pozadavas sam a navolis podla seba. hadam si mal toto na mysli teda.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 13. Júl 2022 7:08:25 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Depesak ty si aký milý, najskôr ho vyhrešíš a potom mu aj tak poradíš, heh. My sme tiež najskôr použili presne tento konfigurátor, čo si písal. Inak my sme si dávali od nich pôvodne tienenie pred nejakými rokmi. Teraz viem zhodnotiť už aj to tienenie aj pergolu a oboje je podľa mňa a podľa nás doma fakt dobré, že aj kvalitné a dobre spravené.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 13. Júl 2022 10:28:44 
občasný diskutér

Tiva co hovoris teda na tu pergolu? Aj ked teda nemate ju este nejak moc dlho, ale prve dojmy, to ovladanie atd? Je to ozaj take fajne, ako sa pise o tych pergolach? Uz som hovoril, ze my si budeme musiet na nu pockat chvilu, kedze teraz isli financie inam. Ale mam ju uz vyhliadnutu uz dlhsi cas.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 535 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia