Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Str 29. Apr 2026 18:55:33

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 924 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 93  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Štv 12. Okt 2023 11:04:35 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

my sme stavali dom s Kontraktingom a nemali sme absolutne problem s hypotekou, ani s nicim, mne sa pacilo, ze firma aj s projektom vie pomoct, ze nemaju len nejake katalogove projekty, ale ze vedia si s tebou sadnut a navrhnut projekt podla tvojich poziadaviek, to je podla mna super vec, lebo malokto taketo nieco poskytuje, vela firiem ma len nejake projekty a musis si z nich vybrat :?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 16. Okt 2023 13:04:54 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

A aj ste mali skusenost s takymi, ktori by to ponukali takto ci Kontrakting bola prva firma, s ktorou ste hned aj riesili stavbu?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 18. Okt 2023 8:40:38 
diskutér
Obrázok užívateľa

kamiliak vam dal niekto kontakt na nich, ci podla coho ste sa rozhodli, ze ano ideme do toho? lebo asi by som sa bala ist do niecoho neznameho, o com nemam ziadne info.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 19. Okt 2023 7:49:38 
občasný diskutér

Hemela my napriklad so zenou sme si najskor pozistovali ake mame moznosti, ake firmy su na trhu a od toho sme sa odrazili. Niektore firmy maju len katalogove projekty a to pre nas bola vec, ktora nam nevyhovovala, pretoze sme nevedeli najst nieco, co by nam sedelo. Cize dosli sme k tomu, ze musime najst niekoho kto bude ochotny nam postavit individualny dom, podla nasich poziadaviek.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 19. Okt 2023 8:58:26 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Filka, keď dnes je na nete kvantum informácii o domoch, my sme veľa informácii našli práve na internete, tam som videl typy domov aké sú trendy, aké teraz stavajú a veľa iného.
My napríklad sme na začiatku mali dosť obmedzené predstavy, čo sa týka pôdorysu, vzhľadu domu a je dobré, keď si sadneš s architektom, ktorý ti poskytne na mnohé veci úplne iný uhol pohľadu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 19. Okt 2023 9:31:39 
diskutér

tak ja recenziam verim, pretoze sa mi to uz neraz osvedcilo. ale co sa drevodomov ako takych tyka, tak ani neviem, ci som vobec nasiel nejake info, ktore by ma presvedcilo o tom, ze je to ta spravna volba. v com je drevodom lepsi ako murovany? lebo aj na okoli ked tak pozeram, tak vsade sa vacsinou muruje.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 19. Okt 2023 10:06:04 
diskutér

ja som si vzdy tak hovoril uz ako dieta, ze ked raz budem velky, tak budem mat dreveny domcek :-D a tento nazor mi akosi zostal doteraz. mozno je to tak, ze vacsina zvoli mury, ale aj ked sa s niekym takym, kto takto staval, bavim, tak mi nevie dat padny argument, ze preco.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 23. Okt 2023 13:05:40 
diskutér
Obrázok užívateľa

Woody tak je dobré keď vieš, čo chceš, keď si o tom presvedčený.
Lebo ja keď sme si povedali, že ideme stavať dom, tak som ani len netušil akým smerom sa vrhneme, do čoho pôjdeme, vôbec som nevedel, aké môžu byť rozdiely medzi domami, aká je životnosť a tieto veci. Nemal som v tom prehľad, nieto ešte aby som v tom mal jasno ako ty.
Takže myslím, že tebe sa bude jednoduchšie vyberať aj firma aj všetko :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 23. Okt 2023 13:28:20 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

predstava je síce pekná a mnohé uľahčuje, no keď sa ponorí človek do výberu firmy, tak zistí, že aj medzi tými jednotlivými ponukami drevodomov je proste toľko možných rozdielov. či už v samotnej skladbe jednotlivých panelov, dreve, konštrukcie a potom si len nevie odrazu vybrať

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 24. Okt 2023 14:57:44 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

hej mas pravdu su rozne sendvicove stavby, kde uz v paneloch je napriklad izolacna vypln, takze taka stavba sa napriklad uz nezatepluje, no nie je to ciste drevo. to asi fakt zalezi od toho, ake mas preferencie aj co sa materialu tyka

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 924 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 93  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia