Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 06. Apr 2025 3:09:49

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 924 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 93  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Uto 07. Nov 2023 13:25:30 
občasný diskutér

Booter ono je to povedal by som o tom, ze ludia maju strach z veci, ktore nevyskusali, s ktorymi nemaju skusenosti, potom sa to takto prejavuje. Tiez som sa s tym neraz stretol a teda neviem preco to tak je, treba si pozistovat informacii co najviac a nenechat sa odradit, to je podla mna spravna cesta.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 07. Nov 2023 14:28:39 
občasný diskutér

Je fajn, ze ste sa teda zhodli aspon na tom, ze chcete obaja drevodom, lebo u nas doma mame na toto teda diametralne odlisne nazory a so zenou pohnut absolutne neviem :D Neveri tym drevodomom vobec. Ale uz mi popravde aj argumenty dochadzaju, aby som ju presvedcil.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 08. Nov 2023 11:18:23 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

mozno by bolo dobre keby si ju vzal do firmy, ktora taketo stavby stavia a by ti vedeli pomoct, respektive vysvetlit, ze takato stavba je funkcna, bezpecna, ze sa tam nie je coho bat - nad niecim takym si neuvazoval??

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 08. Nov 2023 13:02:01 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Bolo by to dobré, ja tiež som nemal predstavu, nevedel som, čo by bolo dobré ako je to s drevodomom, ale prišiel som na to, že má veľa výhod a dokonca si dovolím dnes už povedať, že mi to príde lepší variant ako murovaný dom.
Pretože drevo je prírodné, dýcha a aj veľa znesie vydrží a to sú veci, ktoré sa vyplatia.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 08. Nov 2023 14:01:18 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

suplik no mna tak akoby desila odjakziva samotna predstava, ze je moj dom z dreva uz len z toho dovodu, ze by mohol v pripade nejakeho poziaru zhoriet ako fakla :-D netvrdim, ze to tak realne aj je, ale to je proste taka moja nocna mora :-D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 08. Nov 2023 14:29:31 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

len je zase podla mna otazne, co je narocnejsie na stavbu, s tehlou mas postavene velmi rychlo a nemenej kvalitne. nepoznam nikoho, kto by staval murovany dom a na nieco konkretne sa pri byvani stazoval :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 09. Nov 2023 14:03:06 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Natally toto su presne veci, ktorych je uplne zbytocne sa bat a ludia zbytocne panikaria...Vobec to nie je tak ako pises...Taketo stavby su bezpecne...
Samozrejme, ze zalezi ako je stavba urobena, ale niet sa coho bat...
Nas oslovilo na montovanom drevodome hlavne to, ze ta stavba trva par mesiacov, ze to ide rychlo, lebo pri murovanych domoch to ani zdaleka tak nejde...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 10. Nov 2023 12:21:06 
občasný diskutér

podla mna ale napriklad pri drevodome mas aj viac moznosti, co sa tyka napriklad projektu, podorysu, ze nie si nejako limitovany ako by clovek mohol byt ked ide o murovany dom :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 10. Nov 2023 14:33:40 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

S tym podorysom suhlasim, tam sa clovek vie ozaj viac "vyblaznit" pri projektovani. Je to pravda alebo skor mytus, ze sa da stavat takyto dom v kazdom rocnom obdobi? Ze proste netreba cakat na koniec zimy ale da sa kedykolvek?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 13. Nov 2023 11:37:55 
občasný diskutér

kogen tak zalezi ake je pocasie, myslim v zmysle ci prsi alebo je tzv. sucha zima, to su take podstatne veci, ale teda treba si uvedomit a naplanovat, ze aj tu zakladovu dosku je nutne urobit a to tiez nie je zalezitost jedneho, dvoch dni :)
ideal je podla mna stavat tak ako sme my, ze sme zacali v lete a do konca roka mas dom postaveny barjako a potom sa da v zime robit vo vnutri nejake tie veci, co treba :D

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 924 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 93  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia