Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 05. Apr 2025 4:48:54

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 619 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Plot
PoslaťNapísal: Uto 03. Okt 2023 7:48:57 
občasný diskutér

... asi odpoviem za viacero z nás, keď poviem, že nie, nesledujem to... asi pri ničom som si nepozeral, že ktorý produkt, čo obsahuje... ak sa nebavíme teda o potravinách, tam si dávam väčšinou na tom záležať... ale je to dobrá pripomienka, to nehovorím, že nie... asi treba viacej prihliadať aj na toto hľadisko a fakt sa neriadiť len cenou a takým tým prvým dojmom...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 05. Okt 2023 7:15:41 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tak potom ta mozno potesim a budem svetla vynimka. Chcem spravit z drevoplastovych dosiek plot aj terasu, takze to nie je mala investicia, takze hladim uplne na vsetko. Plot uz mame hotovy a buduci rok by sa mala spravit aj cela terasa konecne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 06. Okt 2023 7:55:29 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ale si myslim, ze to bude stat za to. predpokladam, ze si si dal robit aj nejaku vizualizaciu predtym, ked je to uz takato rozsiahlejsia investicia. nemyslim teraz len finacne, ale tak celkove, co sa tyka aj velkosti.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 09. Okt 2023 8:52:12 
občasný diskutér

vies co, my sme napriklad na tom vobec netrvali, aby sme mali vizualizaciu predtym. akurat co som chcela, tak som trvala na tom, aby sme isli pozriet dosky vopred aj nazivo. to som si chcela vybrat farbu, ten odtien, aby som si pozrela, ako to ukaze normalne nazivo potom.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 10. Okt 2023 7:42:26 
občasný diskutér

tak ked ides len terasu spravit, to len trosku s rezervou treba asi brat, tak to si vies predstavit. mozno akurat tak kvoli farbe, ze ako to ukaze. ale to ked si pozries vzorkovnik a tu ponuku farieb, tak tiez sa da aj bez vizualizacie zaobist by som povedal. ale tak to je uz na kazdeho uvazeni, ako sa rozhodne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 11. Okt 2023 10:32:36 
občasný diskutér

ked je zdarma, tak nech ju spravia, ale ak by som ju mal platit zvlast, tak nejak moc sa mi neziada a nepotrebujem ju :D co si budeme hovorit, normalna vec.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 12. Okt 2023 7:44:01 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tiez si myslim... ale tak niektori ludia si na to uplne potrpia... to moja jedna suseda je taka... ona je schopna dat si pri niecom porobit cenove ponuky a vizualizacie od kazdej jednej firmy, ktora pripada do uvahy a potom sa do poslednej chvile rozhoduje a stale to rozhodnutie meni, stale sa jej nieco nepaci atd... akoze neviem si predstavit takto prezivat kazdu jednu vec... nehovorim, ze my si nevyberame poctivo a zodpovedne, ale co je vela, to je moc...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 13. Okt 2023 7:46:03 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Na jednej strane to je dobra taktika... Ale chapem asi, ako to myslis... Proste, ze uz to prehana a asi teda zbytocne... Ideal ist si pozriet to co sa chystas kupovat aj osobne... A nie vychadzat len z cisel...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 19. Okt 2023 9:23:07 
diskutér

U mna bola podmienka, ze pojdeme pozriet dosky aj osobne. Nekupoval by som proste nieco, co nebudem najskor na vlastne oci vidiet. Pretoze uz mam jednu nie dobru skusenost, ze som sa nechal zlakat na nakup z eshopu a vysledok bol des, takze odvtedy uz len takto. Dosky sme boli pozerat v Samorine, tam sidli Timbermax, exterierove expozicie s wpc doskami si myslim, ze stoji za to si pozriet, ked niekto zvazuje tuto moznost.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 8:02:44 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- rovno si si dohadoval aj montaz tam na mieste? ci ako si to potom riesil?

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 619 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia