Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 18:10:54

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 250 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: aky kotol
PoslaťNapísal: Uto 03. Okt 2023 7:53:37 
občasný diskutér

... ale to už aj mne sa stalo, že takéto kadejaké veci som si pozeral a stavbárčinu a podobne... pre toho, kto sa do toho trochu rozumie, ale kto sa potrebuje niečo dozvedieť je to fajn... a pre mňa napríklad lepšie video, ako keby si mám o tom prečítať tri strany textu...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 04. Okt 2023 8:49:47 
občasný diskutér

akurát som toto tiež spomínal, že ono je to lepšie, keď si to pozrieš, ako keď o tom čítaš. je to také reálnejšie, alebo ako by som to mal nazvať. ale v tomto prípade, pri tých kotloch možno nie je na škodu nechať také tie dôležité veci na niekoho technicky zdatného, kto s tým má predošlé skúsenosti.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 06. Okt 2023 9:22:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Toto som čítal na začiatku, kým som sa vôbec pustil do riešenia nového kotla a aj som sa toho po celý čas držal. Od akej značky som kupoval kotol, tak som tak hľadal aj technika, aby mal už aj nejaké predošlé skúsenosť s týmto. Je to istejšie a už len ten pocit, že som si dal na tom záležať a spravil v podstate maximum.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 09. Okt 2023 11:38:00 
občasný diskutér

- to ale nemaju vsetky firmy takto, ci hej? ze maju aj svojich technikov. skor by som povedala, ze to su len taki nejaki vseobecni a chodia k barsjakymu kotlu, ked zakaznik potrebuje.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 09. Okt 2023 12:49:23 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

@bigbrother: to my doma aj robime, ked sa nieco kupuje, alebo ide montovat. ak nemame niekoho takeho, ze sme si zajednali montaz, tak sa snazime po znamosti, po rodine zohnat, ak ma niekto s tym a tym skusenost.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 10. Okt 2023 9:38:21 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Normalna vec, vsak nebudem sa silou mocou pustat do niecoho, co je lepsie nechat na odbornikov, nie? Tak ako si vies vyhladat roznych predajcov, tak si vies najst aj montaznikov, technikov, servisakov a podobne. Alebo si nechas poradit od predajcu. Predpokladam, ze take veci ako kotol sa kupuju osobne, neobjednavaju sa z netu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 12. Okt 2023 9:30:18 
občasný diskutér

... akože priznám sa, že pred rokmi, keď som riešil kotol, tak toto mi ani nenapadlo nejak brať do úvahy.... proste som nemal vôbec páru, že ktorý kotol by bol pre mňa vhodný... poznal som z počutia výrobcov, vedel som, že čo tak ľudia zvyknú kupovať, ale to bolo všetko... mne ti dosť pomohlo takto podebatiť o tom a vypočuť /prečítať/ si názor od viacerých ľudí... aj keď mal niekto výhrady voči niečomu, tak napísal, keď niekto chválil, tak bolo fajn vidieť, keď sa k nemu pridal niekto ďalší... taký lepší postup mi toto prišiel než to, keby si mám dokola sám porovnávať parametre... to je tiež fajn, ale reálna skúsenosť je podľa mňa viacej...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 13. Okt 2023 9:58:05 
občasný diskutér

ahojte citala som, ze pelety sa nemozu skladovat v jednej miestnosti s kotlom? to ako fakt, ci dotycny, co to pisal je zase len nejaky mudrlant?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 16. Okt 2023 9:43:38 
občasný diskutér

akoze my sme kupovali splynovaci kotol Atmos, ale nikto nam nehovoril, ze by sme nemohli mat drevo prichystane na vykurovanie rovno v technickej, resp. v garazi v takej kutici. vsak naco by si chodila neviem kam po tie pelety.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 17. Okt 2023 8:00:42 
občasný diskutér

Zase je ale pravda, že pelety tak často nemusíš dosýpať, keď máš zásobník, čo si myslím, že je bežná súčasť alebo výbava pri peletovom kotli, keď ho niekto kupuje.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 250 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia