Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 14:41:51

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 535 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 54  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Bioklimatická pergola
PoslaťNapísal: Uto 16. Jan 2024 9:49:00 
občasný diskutér

je to pravda, ale mi nehovor, ze keby mas moznost a trebars vsetky ostatne podmienky, parametre a vsetko by bolo rovnake, tak ze by si neuprednostil tu firmu s dlhsou zarukou :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 17. Jan 2024 10:40:41 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Mozno keby je nejaky konspirator alebo take nieco :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 18. Jan 2024 8:35:59 
občasný diskutér

videl som teraz rano prispevok na fb na stranke ceskej spolocnosti isotra. bol to taky pristresok na auto, podla mna by sa to dalo vyuzit aj normalne ako pergola. mozno to vlastne pergola aj je, len tu ju dali s takymto vyuzitim. ale moja otazka znie, ze ci to mate pre auto niekto takto podobne riesene. alebo parkujete len tak na ulici? alebo zakazdym davate auto do garaze?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 19. Jan 2024 11:04:12 
občasný diskutér

no my mame s skusenost s touto firmou. nam robili pergolu na terasu a myslim si, ze je to dost podobne. zalezi aj ze ake doplnky napriklad si tam zvolis. my sme davali aj osvetlenie rovno, to by sa malo dat aj pri tom pristresku. to by som ti poradila, je to sikovne a uz nemusis aspon dodatocne nic montovat na pristresok. isto je to lepsie, ako ked mas auta nechavat nonstop len tak na ulici.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 22. Jan 2024 8:46:11 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Zase az tolko by im to neublizilo, ale jasne, ze je lepsie, ked nie su odparkovane len tak. Aj teraz v tych mrazoch staci, ze zaparkujes pri dom, kde su tie steny vyhriate a nemusis potom rano pol hodinu skrabat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 23. Jan 2024 9:35:05 
občasný diskutér

Hej hej, tak som to zvykol robievať, keď sme v podnájme bývali :D Len to tiež boli susedia, ktorým vadilo všetko, tak aj toto som musel prestať. A pritom si povieš, že však len auto zaparkované, nikomu tým neprekáža, nikomu nezavadzia a predsa. Zlaté dobré bývanie vo vlastnom :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 24. Jan 2024 9:13:32 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Ma to svoje caro, to nie je o com.... Ale tak videl som uz aj tak, ze mali pred bytovkou urobeny taky spolocny pristresok pre tri auta alebo kolko... Sa nejak sklepali susedia a takto to vyriesili... Tie fajn riesenie...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 29. Jan 2024 9:07:16 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

v dnesnej dobe moze byt toto ale dost komplikovane si myslim. vela ludi, pokial byva v bytovkach, v panelakoch, tak to byva tak, ze su v podnajmoch. a tam nieco takto natrvalo stavat, to je take osemetne, vies ako. sa clovek rozhodne, ze sa odstahuje a co potom s pristreskom, asi si nebude tretinu brat so sebou. pri dome skvele riesenie, to nie je o com. ale takto si to neviem prestavit.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 31. Jan 2024 9:45:52 
diskutér

to sa rôzni od situácie k situácii, ako zakaždým a ako pri všetkom. jednoduchšie je riešiť to pri rodinnom dome, tam si sám povieš, čo chceš a ako chceš a nezáleží od susedov, čo si o tom myslia.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 01. Feb 2024 8:50:09 
občasný diskutér

Akoze tam to tiez nie je uplne slobodne, ale isto viacej ako, ked byvas v bytovke. Za poslednu dobu sa mi toto dost zapacilo. Ze aj ked je trebars ta garaz, ze spravit pred nou este nejaky pristresok. Ono predsa len to vyuzijes skorej ako tu garaz na parkovanie si myslim.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 535 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 54  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia