Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 05. Apr 2025 2:51:04

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 547 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Bláznivá sedačka
PoslaťNapísal: Uto 01. Aug 2023 9:55:49 
občasný diskutér

Ano, aj my mame bez noh, ale tak nekupovali sme ho len preto, ze je to prave v kurze a moderne. My si vacsinou kupujeme veci z toho dovodu, ze sa nam to paci. A ano, vyssie bolo spomenute, ze je to prakticke, co skutocne mozem potvrdit :-D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 11. Sep 2023 10:13:05 
občasný diskutér

no len ono asi co sa tyka podlahoveho kurenia, to asi nie je najlepsia kombinacia, ci? neviem teda, ci to s tym suvisi, ale napadlo mi, ze ci nahodou tam to teplo nejak neunika, ked je postel bez noh a je polozena priamo na zemi.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 27. Sep 2023 11:41:49 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Máme to aj my takto a nemáme pocit, že by nám teplo nejakým spôsobom unikalo. Sedačku sme vyberali dlho, zvažovali sme všetky pre a proti a aký typ vlastne vybrať. No a keď už sme konečne vybrali, tak ani takýto "problém" nám nestál v ceste :-D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 03. Okt 2023 11:16:24 
okoloidúci

ano, uz ked mas vybratu, tak dalsie veci uz nie su podstatne :-D my sme strasne dlho vyberali farbu napriklad, rozhodovali sme sa len medzi tymi tmavsimi, ciernu sme istotne nechceli, tak uz potom zostala na vyber bud siva alebo tmavomodra :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 04. Okt 2023 9:56:59 
občasný diskutér

no podla mna je ovela viac farieb, na ktore sa pri vybere dokazes zamerat a tvoja obyvacka tym padom vobec nemusi vyzerat a posobit smutne. tolko krasnych farieb a vy si vyberiete tmavu, ktora nezaujme a ani tak neulahodi oku. ale tak ano, chapem, kazdemu sa paci nieco ine, ja len chcem podotknut, ze netreba sa tych farieb rozhodne vobec bat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 05. Okt 2023 8:37:22 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Je to každého vec. Kto si chce kúpiť tmavú, kúpi si tmavú, kto preferuje svetlejšie farby, tým asi len ťažko vyhovoríš, aby si takú do obývačky aj dali. Každá farba vie vyniknúť. záleží, ako si to doma celé zladíš a dokombinuješ. Aj pre to treba mať cit, to tiež nie je len tak :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 17. Okt 2023 9:51:14 
občasný diskutér

Podla mna neexistuje skareda farba :D Ide skor o material, lebo pri roznych materialoch ta farba moze vyzniet uplne inac.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 10:44:31 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tak podľa mňa sú len dva typy ľudí. buď sa ti páči látka alebo koža, tam proste iná možnosť nie je :-D semiš je už taká odnož látky napríklad by som povedal, ale stále je to len látka :) takisto sú rôzne kože, ale stále to proste bude len koža a každému to proste nie je po chuti :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 27. Okt 2023 9:20:07 
občasný diskutér

No mal som moznost vyskusat si aj kozu aj latkovu sedacku a nevadil mi ani jeden material. Je to skutocne len o zvyku. Chceli sme nieco nove, vyskusali sme kozu, pri nej sme aj zostali. Za mna fajn, sedi sa mi na nej mozno aj o kusok prijemnejsie ako na latkovej.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 08. Nov 2023 11:47:14 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

zenor a mozem sa spytat odkial ste kupovali tu kozenu sedacku? pred kolkatimi rokmi to bolo?:) My uz dlhsie zhaname prave kozenu, ale dost sa obavame aby nas v tomto aj neoklamali, lebo niektori vedia tvrdit, ze je to kvalitna koza a pravda je niekde uplne inde.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 547 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 6 hostia