Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 05. Jún 2023 10:49:03

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 464 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 43, 44, 45, 46, 47
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Plot
PoslaťNapísal: Pon 22. Máj 2023 9:40:17 
občasný diskutér

Chlapci, ale však ak viete, aké dosky idete riešiť, tak si rovno pozrite, či sú aj tie návody dostupné. Alebo sa proste priamo vo firme na to opýtajte. Jasné, že to je k dostaniu, veď musíš vedieť podľa čoho máš robiť, nie? Či čo len kúpiš dosky a už si s tým máš nejak poradiť?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 23. Máj 2023 8:33:46 
diskutér

Ale však za tým zase netreba hľadať neviem akú vedu. Však stále sú to len dosky. Ako by ste robili s drevenými doskami? Tiež by ste potrebovali návody a videá? Akurát v čom môže byť rozdiel, tak že by sa použili nejaké iné šróby na to, ale to už asi logicky rovno dostať kúpiť s doskami.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 01. Jún 2023 8:38:59 
občasný diskutér

Konecne niekto, kto ma na toto podobny nazor ako ja. Netreba hladat zbytocne zlozite riesenia tam, kde ich netreba uplatnovat. WPC dosky su sikovnym riesenim, ci uz na montaz alebo udrzbu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 05. Jún 2023 10:11:28 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

predpokladam, ze ich mas doma, ked si napisal taketo tvrdenie. az hej, tak ako ich mas? alebo teda v podstate hocikto z tu pritomnych? ocenil by som pripadne nejake fotky, ze ako to vyzera aj po rokoch. ako vyzera drevo po case to viem, ale prave s drevenymi doskami sa najcastejsie porovnavaju, preto ma to zaujima, aby som si to vedel lepsie predstavit.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 464 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 43, 44, 45, 46, 47

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť