Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 06. Apr 2025 1:58:01

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 619 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 62  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Plot
PoslaťNapísal: Pia 16. Jún 2023 8:01:16 
občasný diskutér

... však ale keď kúpiš len dosky, tak sa hádam opýtaš aj na nejaké ďalšie postupy, čo s tým ako treba... alebo môžeš skúšať :D ale tak dajú sa rovno objednať aj šroby aj všetko, čo na montáž potrebuješ, takže bez problémov... alebo si vieš zajednať všetko aj s robotu, resp. na kľúč, ako sa to teraz hovorí a to už máš úplne bez problémov a starostí...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 16. Jún 2023 8:51:37 
občasný diskutér

ahojte skusim este raz. co spominate tie dosky, ze sa mozu dat na plot. davali ste ich niekto aj na fasadu? zaujimalo by ma ako to ukaze. ak to mate niekto zrealizovane, ci by ste mohli postnut nejake fotky pre inspiraciu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 19. Jún 2023 7:44:15 
občasný diskutér

llubiha vyskusaj si tu pozriet... nie je tam zase toho az tak vela, ale myslim, ze na vytvorenie nejakej prestavy to postaci https://www.timbermax.sk/ploty ... alebo vyskusaj a ich fb skupinu, tam sem tam pridavaju z realizacii fotky od zakaznikov... inak tam su aj moznosti, ako sa uchytavaju tie dosky... ked uz tu bola o tom rec...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 20. Jún 2023 9:02:47 
občasný diskutér

kavil dakujem velmi pekne, len ja som chcela nie plot ale fasadu. ale v pohode, nasla som si to tam, vsak je to tam rozdelene na terasy, fasady, ploty, slnolamy a neviem co este dalsie. popozerala som si. zaujimave je tam aj porovnanie s tym drevom na fotkach. to by som nebovala povedala, ze to drevo sa tak dokaze zmenit a znicit.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 21. Jún 2023 9:47:41 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

To by som ukazal vsetkym, ktori sa zastavaju toho, ze drevo je pomaly najlepsi material na svete a vsetko ostatne su len zbytocne vydobytky modernej doby :D Ako ja nehovorim, ze drevo je zle. Ale v niektorych pripadoch je proste vyhodnejsie pouzit nieco ine.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 23. Jún 2023 7:48:32 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- ono drevena fasada alebo plot casom proste degraduje, dazd, vietor, mraz, sneh, slnko, proste pocasie celkovo sa na tom podpise. niekomu sa tak zajdene, zosivene drevo, ktore strati povodu farbu, vytaha ju slnko, moze pacit, oznacuju to za akusi patinu. pre mna je to ale len stare, opotrebovane drevo, o ktore sa nestaralo. keby to bolo aspon vsade rovnake, ale inak bude to drevo vyzerat na juznej strane, kde svieti stale slnko, inak niekde, kde bude tienit napriklad strom tu fasadu. tym chcem povedat, ze aj to opotrebovanie nie je rovnomerne. -

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 26. Jún 2023 7:55:52 
diskutér

Celá patina stojí za vieš čo. Keď chcem nejaký vintage look alebo čo, tak to spravím hneď a nebudem to riešiť tak, že počkám, kým sa mi drevo znehodnotí, nie?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 03. Júl 2023 8:33:08 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ake uprimne a priame zhrnutie :D ale hej, vsak mas pravdu, ked niekto tuzi po takomto vzhlade, tak asi nebude cakat, kym sa mu zopsuje drevo. ktore tiez mimochodom nebyva prave najlacnejsie. zvlast teda na to, aby sa nechavalo len tak napospas osudu a clovek sa o to nestaral.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 04. Júl 2023 8:31:29 
občasný diskutér

Zase ale moze to byt slusna vyhovorka, ked niekto tu starostlivost o drevo zanedba, vies ako :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 06. Júl 2023 10:42:47 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Veď to jedine, lebo to nemá akože jediný dôvod, prečo to robiť. Proste drevo nie, načo si robiť robotu navyše a proste si len pridávať niečo, keď sa dá nájsť iné riešenie. Aj keď človek na tom trvá, aby to bolo drevené. Tak radšej spravím menší ústupok, nechám to drevo zachované aspoň vizuálne a vezmem tie drevoplastové dosky.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 619 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 62  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia