Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 22. Dec 2024 6:38:13

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 88  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Terasa - aka podlaha?
PoslaťNapísal: Pia 20. Okt 2023 9:02:07 
občasný diskutér

Len to mas to, ze radsej sa niekto opyta, lebo je to jednoduchsie, ako si dohlada informacie. Ako na jednej strane tomu rozumiem, ale niekedy staci zapojit aj trochu takeho vacsieho chcenia a povenovat sa tomu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 23. Okt 2023 7:58:47 
občasný diskutér

len zase nie kazdy je taky, ze sa do tej montaze pusti sam. akoze ja tomu aj rozumiem, lebo tak ked ti to namontuje firma, tak aj zaruka potom inak funguje, nie? a druha vec, ze je tam aspon nejaka ta istota, ze to bude v pohode spravene.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 24. Okt 2023 7:59:59 
diskutér

Akože ja som ani nešpekuloval nad tým, že by som montáž sám riešil. Kolegovia prišli ešte s takým návrhom, že aby som si teda ako robotu zajednal len postavenie tej podkonštrukcie a potom by som si dosky už sám ukladal na terasu. Ale to je také riešenie, že ani tak ani tak. Tak buď prídu a spravia všetko, alebo si všetko spravím sám. V tomto prípade to ostalo na nich :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 25. Okt 2023 9:37:27 
občasný diskutér

si zavolas niekoho, aby spravil polovicu roboty a zaplatis ako za celu, nie? to je fakt super rada. sa radsej mohli ponuknut, ze ti s tym pridu pomoct.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 26. Okt 2023 10:33:23 
občasný diskutér

Preco by som za polovicnu robotu mal platit celu sumu? Akoze halo? To je co za napad. By som nezaplatil nic a hladal montaznikov niekde inde. a druha vec, myslim si, ze seriozna firma by sa takto nezachovala ;)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 02. Nov 2023 8:57:56 
diskutér

tak bud si kupim len material a robotu spravim sam. alebo si zajednam celu terasu na kluc. to su podla mna dve moznosti, ktore normalne funguju a ludia to takto robia. naco nejake spekulacie ohladne toho, tomu nerozumiem.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 03. Nov 2023 8:29:46 
občasný diskutér

nech sa vam paci, tu si to mozete pozriet aj s prehladom cien a vsetkych moznosti montaze, ktore viete realizovat, mozno, aj svojpomocne https://www.timbermax.sk/cennik nezabudnite aj na to, kolko je tych profilov, aby ste si spravne vybrali vobec, ak dosky budete kupovat niekde v obycajnom obchode, kde vam nema ani kto poriadne poradit.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Nov 2023 8:29:33 
občasný diskutér

ma prekvapilo, ze je rozdiel v cene pri tej terase a pri fasade. ze podlaha je vychadza vlastne drahsie. sice asi o desat eur na meter, ale aj tak. sice, moze byt rozdiel asi v tej podkonstrukcii, aka sa tam dava.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 07. Nov 2023 8:38:52 
občasný diskutér

Presne v tom to bude, pretoze pri jednom mas uvedenu drevenu a pri druhom hlinikovu podkonstrukciu. Tak je to vypocitane orientacne, ked sa taketo pouziju. Ale moze sa to zmenit, nie je to pevne stanovene, tych moznosti ohladne podkonstrukcie je viacero.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 08. Nov 2023 10:25:17 
občasný diskutér

ale len co sa podlahy tyka, ci? aj pri fasadnom obklade je viacero sposobov? tam podla mna potom je rozdiel akurat tak v materialy, aky sa na to pouzije. ale osobne nevidim dovod, preco davat nieco ine ako je hlinik, nech sa aj zbytocne nezatazuju tie steny vahou.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 88  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia