Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 22. Dec 2024 2:22:29

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 88  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Terasa - aka podlaha?
PoslaťNapísal: Štv 09. Nov 2023 9:44:17 
občasný diskutér

Ale aj tak je samozrejme viacero moznosti. Ale myslim, ze pri fasade netreba nejak vymyslat. Pri terase, pri podlahe, to je ine. Tam to moze mat kazdy inak pripravene, iny sklon dajme tomu, nemusi mat kazdy pripravenu vybetovanu plochu. Ale tak ake rozdiely uz len mozu byt pri rovnych stenach.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 10. Nov 2023 9:25:22 
diskutér

ved to, ze pri rovnych stenach, ale vieme dobre, ako to vedia kadejaki dedinski majsterkovia robotu sfusovat. cize tou fasadou by sa dali aj taketo pripadne nerovnosti, alebo nie oku lahodiace casti skryt.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 13. Nov 2023 9:28:42 
občasný diskutér

to je pravda... myslím teraz s tým schovaním prípadných nerovností alebo čohokoľvek... ale zase asi nebudeš na celú fasádu dávať ten obklad.... teda predpokladám, môžeš si spraviť ako len chceš... ale mne sa skôr pýta na také miesta ako je terasa, že tá stena sa vyspraví, alebo pri vchode, kde by sa mohla stena aj skôr ušpiniť...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 14. Nov 2023 10:29:35 
diskutér

ale preco nie? videl som aj take vizualizacie, kedy bol na podstatnej casti fasady prave obklad. ci uz dreveny, imitacia dreva alebo kamen. takze robi sa to kadejako.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 15. Nov 2023 11:26:12 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

mne sa to veľmi páči... keď je takto ešte niečo na tom dome... len neviem, či práve drevený obklad by som chcela... naši mali drevený plot a to nevyzerá dobre :D akože hej, drevo je fajn a všetko okolo toho, ale časom to proste už zájde a ošpatnie...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 16. Nov 2023 8:51:00 
občasný diskutér

to asi ozaj nie, jedine, ze by si sa o to pravidelne starala, inak to nema zmysel. su napodobeniny, su aj omietky, co na pohlad vyzeraju ako drevo, ale to akurat tak z dialky. akoze su riesenia, to je jasne. za mna ale je najlepsie pouzit teda drevoplastove dosky, ked uz.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 20. Nov 2023 9:32:45 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Toto ti ma napríklad vôbec nelákalo, ani raz. Omietka nech je omietka a nech vyzerá, ako má. Už keď si potom chce niekto dať nejaké ďalšie veci, nejaké skrášlenia, alebo ako by som to nazval, tak toto mne osobne nepríde ako najlepšie riešenie. Však tiež si zober, že aj toto proste časom nejak zájde, a jak budeš fasádu čistiť. Preto tiež nechápem moc, keď si niekto vyberie bielu fasádu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 21. Nov 2023 10:26:05 
občasný diskutér

Akože ušpiniť sa môže aj fasáda z dosiek predsa, to je skôr o tom, že aká je tam potom údržba. Či to treba nejak drhnúť, vapkovať, alebo to vyžaduje ešte niečo viacej. Ideálne je samozrejme, keď netreba nič :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 23. Nov 2023 8:21:48 
diskutér

timco46 moze byt akoze, vsak kazdy si uz vyberie to svoje. ja som len spomenul, ze taketo su napriklad teda moznosti. osobne by som uprednostnil, vsak akoze aj sa tak stalo :D , drevoplastove dosky od Timbermax. pri nich je istota, ze to po case nebude nic vyzadovat, kedze su bezudrzbove.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 27. Nov 2023 8:29:39 
občasný diskutér

ale nie len po case, ani na zaciatku to nepyta ziadnu starostlivost. kdezto, ked davas drevenu podlahu, tak to musis osetrit hned.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 88  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia