Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 21. Dec 2024 14:46:29

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 88  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Terasa - aka podlaha?
PoslaťNapísal: Štv 11. Jan 2024 9:53:11 
diskutér

no to nie, to nema, ale ako zaznelo, tak farba je v podstate taky detail. asi by som sa skor zameral na to, aby tie dosky a teda celkovo podlaha bola protismykova, nech je to bezpecne aj ked poprsi alebo nasnezi, zamrzne a tak dalej. ked to ma byt podlaha na terase, tak aby bola aj odolnejsie, nech sa neposkodia, ked sa budu stolicky, nabytok posuvat. vela ludi ma aj psa, velke psy su tazke, maju velke pazury, tak aby aj po pazuroch neostali nejake stopy, ktore nepojde osetrit.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 12. Jan 2024 8:13:24 
diskutér

S tým zájdením, zašpinením je to inak dobrá poznámka. To často po fórach vídam otázky, že ako odstrániť olej a mastnotu z takej a takej podlahy. No a z niektorých to žiaľ ani nie je možné.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 15. Jan 2024 9:35:28 
občasný diskutér

Mam s tym skusenost pri zamkovej dlazbe, tam to vie byt katastrofa, ked ti vytecie nieco z auta. Aj to bolo asi take znamenie alebo vnuknutie, ze na toto si pri terase treba dat bacha. Nieze by som tam chodil s autom :D Ale tak tam sa vedia vyskytnut zase ine mastnoty.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 16. Jan 2024 9:43:38 
občasný diskutér

nie som si uplne isty, ci sa podlaha na terase da porovnavat so zamkovou dlazbou. teda ak sa bavime o nejakej drevenej podlahe alebo dlazbe. dlazba napriklad s tymto problem nema, nie? tam sa ti nevsiakne mastnota. skorej by som sa bal toho, ze sa na nej bude smykat. to je asi tiez nezelana vlastnost pri terasovej podlahe.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 17. Jan 2024 10:42:21 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Zalezi ako mas spravenu terasu, kludne moze byt na nej aj zamkova, ked je normalne na zemi, ze nie je vyvysena. Ale tak hej, nie je to asi ten druh podlahy, po ktorom sa chces na boso prechadzat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 18. Jan 2024 10:36:04 
občasný diskutér

toto je pre mna osobne strasne neprijemny druh dlazby. aj ked to je niekde na kupalisku, tak nedokazem tadial chodit bosy. proste sa musim obut alebo idem radsej po trave.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 19. Jan 2024 8:41:53 
občasný diskutér

Tak potom drevená podlaha? Drevo je podľa mňa fajn na chôdzu. Akurát musí byť fest dobre opracované, nech ti nezanechá nejaký nepríjemný pozdrav vo forme triesky v nohe.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 22. Jan 2024 8:44:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Ved prave, to si treba vsetko zvazit. Nieco moze dobre vyzerat a nemusi to byt "pohodlne", nieco zase naopak. Pri niecom mas vysoke pociatocne naklady, potom ziadne. Ine zase kupis za par penazi a potom mas o okolo toho kopec starosti. Ten vyber zase nie je taky jednoduchy, ako by sa mohlo zdat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 23. Jan 2024 10:34:03 
občasný diskutér

Tak potom zvoliť taký nejaký zlatý stred? Aj čo sa týka ceny a aj kvality? Aj keď asi to na úkor niečo bude v tom prípade.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 24. Jan 2024 12:55:42 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

..moze byt, ale aj nemusi..je toho vela, co vies kupit..ale tak pozistuj si, ako by ta co vyslo cenovo..si je ta cena dost rozhodujucim aspektom..ja som kupoval drevoplastove dosky Timbermax..u mna bola podmienka to, aby som mal pokoj proste..tak som pozeral aj na zlozenie trebars..

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 880 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 88  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia