Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 05. Apr 2025 7:56:56

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 70  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: stavanie svojpomocne
PoslaťNapísal: Uto 23. Jan 2024 11:09:27 
občasný diskutér

americano, tak ci to za to stoji, co je to funkcne, neviem ci jestvuje nejake riesenie take, co by bolo lacnejsie, ale vysledok by bol aspon priblizne rovnaky, zeby to nejakym sposobom bolo schovane, nemam predstavu, kedze len teraz som si zacal o tom zistovat.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 24. Jan 2024 9:04:52 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Pokial len teraz, tak byt na tvojom mieste, tak by som to vyriesil tak, aby si tie kastliky schoval... To mas idealne riesenie, ako nalozit s tym tienenim... Ono sa to da kadejako schovat aj pod zateplenie, ked sa dava, ale treba dodrzat nejaku hrubku, aby sa to tam pomestilo... Neviem, ci stavias, z coho stavias, ci budes ci nebudes zateplovat...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 25. Jan 2024 8:43:02 
diskutér
Obrázok užívateľa

ak sa stavia zo zateplenych tehal, tak to asi tazko budes riesit tym sposobom, aby sa tienenie dalo skryt to zateplenia, ked nie je potrebne nejake vobec davat :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 25. Jan 2024 14:01:00 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

no inak toto je tiez taka vec, vy ste za to aby sa davalo zateplenie zvonku? lebo nazory ludi su rozne, aj v mojom okoli a jeden by z toho mal hlavu ako balon.
myslite ze pri stavbe z jednovrstvoveho muriva mozu nastat nejake problemy, ze tehly nebudu dobre nadvazovat a budu vznikat tepelne mosty?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 29. Jan 2024 9:11:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

nevidim dovod, preco by sa to malo stat. ako ze by nenadvazovali na seba? neviem, co presne je pod tymto pojmom myslene.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 31. Jan 2024 7:03:12 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

vraj, ze sa moze stat, ze nebudu dobre licovat, ze proste nesadnu priamo k sebe, ale teda moc sa mi tomu verit nechce, predsa len tie brusene tehly by nemali mat takyto problem, ved to su jasne rozmery, nie? ty uz mas postavene??

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 31. Jan 2024 9:43:07 
diskutér

také niečo by sa nemalo stať. veď keď si všimneš, tak pri tých tehlách máš uvedené aj rozmery. a tie by mali byť hádam dodržané. čo som aj čítal, tak to tak zvykne byť, ale záleží od výrobcu. chválili ale ľudia heluz, že tie ich tehly, že sú asi najpresnejšie, najrovnejšie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 01. Feb 2024 8:54:38 
občasný diskutér

Menor mam postaveny murovany tehlovy dom, ak by ta nieco zaujimalo. Na zaciatok. S tymto som sa chvalabohu nestretol, ze by mi tehly nesedeli, alebo teda po tvojom, ze by nelicovali. Myslim, ze keby to bolo vyrazne, ze ozaj pozries a nezda sa ti, tak by sa to hadam malo dat aj reklamovat. Bohuzial skor sa to zistit neda, ked mas este len na paletach naukladane tehly, tak toto skontrolovat nevies popredu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 02. Feb 2024 9:22:13 
občasný diskutér

myslite, ze to niekto dnes este kupuje nebrusene tehly?... preco by to niekto robil?... :D

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 05. Feb 2024 9:02:23 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

no toto ma presne zaujima, ze ktore znacky si na tom davaju tak zalezat, ze ozaj je to dobre, ze to sedi. dakujem ti za info. lebo toto som nevedel.
ono fakt dnes uz asi nemozem verit nikomu a nicomu, co sa v mojom okoli hovori.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 70  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia