Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 05. Apr 2025 8:03:39

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 70  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: stavanie svojpomocne
PoslaťNapísal: Pon 15. Jan 2024 9:10:41 
občasný diskutér

mal som na mysli ten preklad, hej asi sme sa zle pochopili, nevedel som, ze tam je izolant vo vnutri a ze sa to da akoze prisposobit, to je nova informacia pre mna, cize to znamena, ze ono by sa to teoreticky dalo to tienenie aj dodatocne dorobit?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 16. Jan 2024 8:14:52 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

presne tak, myslim si, ze teda hlavne vtedy to ludia pouziju, ze ked vedia, ze budu si davat vonkajsie tienenie, ale este nie hned, ked to napriklad hned financie neumoznuju, alebo proste je to neskorsia priorita.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 17. Jan 2024 8:35:18 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Drony v tom to spociva, v tom je ta vyhoda predsa. Nemusis s tym nic robit, normalne preklady osadis, zamurujes. Dosiahne sa nosnost, vlastnosti, tepelnoizolacne vlastnosti, ake vyzadujes. Nizkoenergeticke a pasivne domy sa bez vonkajsieho tienenia uz len tazko zaobidu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 17. Jan 2024 14:44:00 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Ale to znie potom ako velmi dobra vec. To ma len Heluz taketo preklad alebo to maju aj nejaky ini vyrobcovia??

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 18. Jan 2024 8:33:35 
občasný diskutér

toto som napriklad neskumal. ked som mal vyhliadnuteho dodavatela stavebnych materialov na stavbu, tak som sa snazil, aby som vedel od neho toho zakupit co najviac. nech radsej spravim jednu poriadnu objednavku a nie to delit na viacej casti. potom musis aj dopravu zbytocne viackrat platit, viacero faktur riesit a tak dalej.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 18. Jan 2024 13:56:13 
občasný diskutér

to ano, akoze my tienenie chceme, to o tom potom, len teda som nevedel, ze ako to je vlastne vo vnutri toho prekladu, ze co tam je, jak to cele funguje, jak sa to osadza a tak, preto som potreboval nejake tie blizsie informacie, uz som sa aj so svagrom rozpraval o tom, ale ten mi tvrdi, ze je to len zbytocne predrazene riesenie, ze to mam nechat tak.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 19. Jan 2024 9:41:55 
občasný diskutér

tak nikto ta do toho nenuti, mozes si spravit podla seba. len ak to tienenie nebudes davat hned, tak sa treba zmierit s tym, ze potom sa uz nebude dat spravit ako skryte.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 22. Jan 2024 9:50:08 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Tak ono zase nie je na skodu ani to priznane... Stale to ma tu istu funkciu... Ide akurat o to, ktore ako vyzera... Akurat, ze ked to davas uz potom dodatocne ako to priznane, tak sa to dava na okno, cize nejaky priestor z okna ti to uberie... Radsej sa na to takto pripravit dopredu teda...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 23. Jan 2024 8:34:58 
diskutér
Obrázok užívateľa

Zbytočne predražené riešenie. To je také tvrdenie toto. Sú tie preklady drahšie ako obyčajné, ale tak asi je na to aj nejaký dôvod, že prečo 8-)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 23. Jan 2024 11:08:08 
občasný diskutér

malexa ja nehovorim, ze ma do toho niekto nuti, to nie, len proste som napisal, co vsetko som pocul a chcem veediet, ci je na tom nieco pravdy, alebo ci su to len nejake famy, lebo kadeco sa hovori a casto to pravda nie je a ked vy mate skusenost, tak som sa na vas obratil :)

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 699 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 70  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia