Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 12. Máj 2025 12:06:16

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 826 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 83  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Pon 14. Feb 2022 9:55:51 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Lokma môže byť, lebo nie je veľa výrobcov, čo by poskytovali až takúto vysokú záruku. A vy ste čo od nich dávali? Tiež strechu na dom, alebo na nejaký altánok alebo také niečo? Preto sa pýtam, lebo teraz sa zvykne už dávať takáto plechová krytina aj ako obklad na fasádu napríklad.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 15. Feb 2022 8:20:47 
občasný diskutér

Tonak nechcem tvrdit, ze to nie je pravda, co si pisal s tymi parametrami alebo zarukami a podobne. Ale videl som uz aj tak, ze baba pridala fotku strechy domu, co niekde videla a pytala sa na tu konkretnu, ci niekto nevie, aka to je, ze taku by chcela. Takze je to rozne, ze podla coho sa ludia rozhoduju.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 15. Feb 2022 14:33:04 
občasný diskutér

viem presne aku myslis. u nas na ulici vyrastol dom, ktory je cely by som povedala taky atypicky, tvarovo a presne ma krytinu aj na jednej strane fasay. najskor som sa moc cudovala, no vyzera to koniec koncov velmi dobre. je to taka strana, kde jazdi celkom dost aut a tak to ma asi aj kvoli tomu, aby sa mu ta strana domu az tak nespinila

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 16. Feb 2022 8:35:04 
diskutér
Obrázok užívateľa

akože tá istá krytina, čo sa použije na strechu, tak sa môže aj takto na fasádu ako obklad? vedeli by ste mi upresniť, že či má byť dom zateplené, omietnutý a tak ďalej? vlastne, že kedy je vhodné dať tam takýto obklad. sa mi páči tá myšlienka, že vie slúžiť aj ako taká ochrana domu, lebo isto sa lepšie plechová krytina očistí než sa prplať s vapkou a drhnúť klasickú fasádu.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 16. Feb 2022 10:12:52 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Myslim si, ze by sa to tak malo dat spravit.... Ale neviem si predstavit na fasade taku tu plechovu krytinu, co akoze skridlu pripomina, co ma take tie vlnky... Neviem, ako by som to lepsie opisal... Skor sa tie hladke rovne davaju na tie fasady... Aspon co som videl nejake domy a aj predajne napriklad takto oplechovane... Ruukki ma napriklad nove krytiny v ponuke, co su v podstate urcene aj na taketo fasady... Cize vyberal by som aj podla toho, co radi vyrobca alebo potom pripadne predajca...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 16. Feb 2022 12:50:23 
diskutér

Tak to je jasné, ako pochybujem, že by si dal niekto na fasádu vlnkový plech. Videl som už tú plechu o ktorej hovoriš. Vyšše nás má jeden chlap takú strechu a garáž má tak, že nemá fasádu ale takto čierny plech

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 18. Feb 2022 7:22:27 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

To celú garáž má takto spravenú? Priznávam, že som sa s niečím takýmto nestretol ešte. A kto to potom vlastne robí? Akože myslím, čo sa montáže týka. Normálne si voláte na to strechárov, čo aj strechy kladú? Lebo keď si to tak predstavím, že by to bolo všetko ladené takýmto smerom a dopĺňalo sa to, tak to môže vyzerať celkom zaujímavo. A dosť moderne si myslím. Keď niekto zvolí aj strechu aj takýto obklad. Nejaká zaujímavá farba krytiny plus fasády, noo to si viem predstaviť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Ned 20. Feb 2022 16:22:52 
diskutér

Áno celú ju má tak spravenú, no nevyzerá to zle, keďže má takú plechu aj na streche domu a celkovo to má tak pekne zladené do moderna. Fasáda na dome je biela a má antracitové okná, takže sa s tým vyhral. No sám si to nerobil, mal tam nejakú partiu strechárov

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 21. Feb 2022 9:20:12 
diskutér
Obrázok užívateľa

to môže dosť zaujímavo vyzerať. keby sa ti podarilo nejakú foto zabezpečiť, aby sme mali aj predstavu, nebolo by zlé :D do takéhoto niečo už je asi neradno sa púšťať len tak sám. lepšie si zavolať niekoho. však to aj predajca si myslím, že vie poradiť nejakých ľudí na montáž.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 22. Feb 2022 10:58:54 
diskutér

praga343 veď áno, ja im chcem len to najlepšie vo všetkom, tak preto aj v tejto záležitosti ohľadne krytiny som si chcel dať záležať na tom výbere a na tom, čo im poradím. boli sme pozrieť ešte minulý týždeň a aj sme objednali. taký klasický plech len s takými zárezmi alebo drážkami, neviem ani, že ako sa to odborne nazve. reku aspoň spomeniem, ako sme obišli.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 826 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 83  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia